alda -> RE: najstniške mamice (14.4.2009 10:47:58)
|
a pr vas imate sončke ?? Res kje ste jih kupili?? Al pa ste jih cepili, da so ratali sončki ? zaupajte mi !! Pri nas namreč imamo HB dva zelo živahna otroka; najstnico, ki misli da je z jutranjim zajtrkom pojedla še vso pamet tega sveta in 4letnega telebajska, ki je radoveden kot kaka cerkvena miš, zato ga je povsod dovolj ,... no sem zašla s teme,!! Nisem bila najstniška mama in Hb za zdaj nisem še nona ,. Osebno mislim, da za otroka moraš biti ne samo telesno/ to je najmanj/ predvsem čustveno pripravljen! In ko sem gledala na A-kanalizaciji uno oddajo o najstniških mamah sem videla, da se glede tega svet ni kaj dosti spremenil ! Definitivno mi ni primerna starost za biti mati tam do 15.leta, ker takrat še res ni nihče nevem kako zrel , potem pa odvisno od posameznika!! Jaz vem da sem še pri 28. ko sem prvič zanosila bila v dvomih kako bom zmogla , a bom znala pravilno kaj naredit, ....in še in še,... pri drugem sem imela 35. pa nisem bila nič bolj umirjena , še vedno polna strahov in ne vem še česa,.. Če se punca počuti dovolj zrelo za otroka pri npr. 18. Ok ,ji nisem nič fauš da bo v mojih letih že mogoče nona,....če misli da zmore vsa čast in čestitke za pogum !! Jaz zase lahk pravim, da nisem nikakor bila dovolj zrela in resna da bi v najstniških letih postala mama!! Verjamem pa da je in ste lahko tudi najstniške mame velikokrat boljše mame kot mame v zrelih letih !! Zato še enkrat čestitke za pogum vsem, ki se odločite za otroka v letih ko sem jaz bila še zelo egoistična in mislila le nase in svoje "užitke"
|
|
|
|