|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povečan beli tok
13.4.2009 17:08:02   
pikapolonica8
Pozdravljene.Sem v 7 tednuuser posted image in imam problem z belim tokom,ki ga je ogromno in se nikoli ne konča tako,da moram neprestano uporabljati higienske vloške.Sedaj pa me je še pričelo rahlo srbeti spolovilo.Pregled imam šele prihodnji teden .Zanima me s čim ste si umivale spolovilo,da bi preprečila srebenje in ali je to normalnouser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povečan beli tok
13.4.2009 17:59:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica8

Pozdravljene.Sem v 7 tednuuser posted image in imam problem z belim tokom,ki ga je ogromno in se nikoli ne konča tako,da moram neprestano uporabljati higienske vloške.Sedaj pa me je še pričelo rahlo srbeti spolovilo.Pregled imam šele prihodnji teden .Zanima me s čim ste si umivale spolovilo,da bi preprečila srebenje in ali je to normalnouser posted image user posted image user posted image

samo z intimnim milom pa bolj mlačno vodo, tople in vroče se izogibaj....uporabljaj samo bombažne vložke (vir pa v lekarni imajo še neke pa ne vem imena)...najboljše je, da pokličeš gin. pa poveš svojo težavo, verjetno imaš glivice-verjetno ti bo predpisala canasten svečke...sicer pa sem jaz imela celo nosečnost beli tok...meni je moja gin. rekla, da si naj v lekarni kupim Multi-Gyn gel...lahko ga uporabljaš cel čas v nosečnosti...ampak svetujejo, da ga par dni uporabljaš pa potem spet nekaj časa ne, ker drugače se ti ph nožnice preveč navadi na ta gel pa ti več nebo pomagal...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 10:40:39   
AinB
Meni je G svetovala, da v kad natočim ene 10 cm mlačne vode in dam notri kis (npr. jabolčni) in se potem notri namakaš pol urce. Meni je zelo pomagalo.
Drugače pa tudi enako lahko narediš s Hipermanganom.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 11:13:14   
pikapolonica8
Se zahvaljujem za odgovor bom poskusila tole s kisom .

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 14:14:33   
čebelca2
drugače je povečan beli tok normalen v nosečnosti (srbenje ne). sem brala zadnjič nek članek in sm skor dol padla ob izjavi ene dohtrce: "ženska v nosečnosti postane bolj sočna"... user posted image user posted image user posted image v prevodu naj bi to pomenlo da se ti pač koločina telesnih sokov poveča, več urina, več sline v ustih, več belega toka...

čimveč sočnihuser posted image

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 14:24:25   
eva Ana
Pomaga tud tampon namočen v navadni jogurt!

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2009 14:45:54   
Ella123
Po tem, ko se umijem, si nanesem navaden jogurt, ker ima mlečne bakterije, to kar naj bi dodajali tudi intimnim milom, ki jih kupimo v trgovini.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2009 10:23:19   
suzolinka
Ne navaden jogurt, ampak probiotični jogurt (LCA, Ego, ...), ker ima drugačno sestavo ...
Drugače sem pa jaz v nosečnosti nenehno kupovala vagitorije natrii tetraboratis. To so take vaginalne svečke iz gela, ki si jih vstavljaš vsak večer (obvezno rabiš vložek). Bolje je že naslednji dan :) uporabljaš pa še cel teden.

(odgovor članu Ella123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?