jz bi pa imela eno vikendico (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


TomTaylor -> jz bi pa imela eno vikendico (13.4.2009 16:59:08)


Ma, se ne znam lotit zadeve: kolikor vem za vikendice v naši okolici, so več ali manj vse zgrajene brez ustreznih dovoljenj, niti se nobena ne prodaja, vsaj jz ne vem da bi se. Če pa bi kupila parcelo nekje v gozdu ali ob gozdu (na Gorenjskem), pa spet ni šanse, da gor postavim vikendico (veliko ravno toliko, da gre notri cca 4 ležišča, mini kuhinja in miza s stoli) - namreč dovoljenj za to se ne dobi kar tako...Pa zanima me koliko stanejo takšne (nezazidljive) parcele (gozd, pašnik, travnik)? Kje naj iščem, kam naj gledam...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Gina -> RE: jz bi pa imela eno vikendico (13.4.2009 17:20:16)

Če hočeš vikend, ti nezazidljiva parcela nič prav ne pride, ker gor ne moreš nič postavit. Sicer pa poglej v oglasnike, nepremičninske.




gita10 -> RE: jz bi pa imela eno vikendico (13.4.2009 19:17:12)

najceneje dobiš takšne parcele na dražbah- ko banke prodaje nepremične ljudi, ki niso mogli odplačevati hipotek tako sem jaz sebi kupila svoj vikend. Morda se res ne čuje prijetno vendar se je takrat na dražbo prijavilo 50 strank tako, da eden bi jo sigurno kupil. Poglej na strani www.sodisce.si.
poišči  okrajno sodišče kjer bi želala imeti vikend in poglej pod dražbe. Na prvem naroku so dražbe, kjer je iskljucna cena tržna na drugem pa je izklicna cena polovica tržne. Mogoče imaš srečo in najdeš nekaj zase.




mika -> RE: jz bi pa imela eno vikendico (14.4.2009 8:04:35)

Jaz že kakšen mesec pasem oči po vikendicah na netu...

Bo tudi to. Plac imamo fenomenalen...mir...tišina...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...enkrat bo gor stala tudi vikendica




Stran: [1]