|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:09:27   
Anonimen
Danes sem naredila test in pokazali sta se obe črtici. Veliko presenečenje, saj nisva načrtovala...Noseča sem. Kaj pa sedaj? Verjetno se moram čimprej oglasiti pri G., pa mi bo ona/on povedal/a kako in kaj naprej? Vem, da je še čisto mala, majcena pikica, ampak me vseeno že skrbi za njeno zdravje...katero hrano jesti, katere vitamine...
Zelo me pa skrbi sledeče: prejšnji teden sem spila par kozarčkov vina, ne naenkrat ...je možno, da sem pikici škodovala? Katere preglede je potrebno opraviti, jih moram predlagati sama, ali mi jih g sam predpiše...Oh, toliko imam vprašanj...in skrbi...na tem forumu pa toliko tem, da se skoraj ne znajdem, ker bi (verjetno) rada vse naenkrat in takoj izvedela...Kaj pa stres? Namreč sem dosti pod stresom in napeta, to verjetno ne deluje dobro na otroka? Ah, ....preveč sprašujem...Naj jutri kar pokličem g. in se dogovorim za obisk?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:15:42   
vidja
:bravo::bravo:
Čestitke!
Najprej pomiri živčke. Pokliči g in te bodo naročili. Najpogosteje naročajo na prvi pregled okoli 8. tedna, če nimaš kakih težav. Ja zdaj pač pozabi na vinček za nekaj časa, zdravo se prehranjuj, kaka folna kislina je dobrodošla (Tifol) in res se čimbolj pomiri in sprosti.:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:17:46   
lenika
Brez panike. Ti kar pokliči ginekologa in se naroči na pregled.Tukaj, predvsem na forumu Zanositev in ovulacija pa je veliko tekšnih, ki bi dale vse na svtu, da bi le zagledale :roza: in dobile :duda:.
Lepo nosečnost ti želim, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj, tukaj je veliko izkušenih.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:18:33   
lenika
Ja pa po Tifol (folna kislina) skoči v lekarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:20:38   
vidja
Ja pa za tistih nekaj kozarčkov se ne sekiraj, če niso bli vsi naenkrat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:21:36   
Nasy
najprej:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitke!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Ja, ti kar pokliči h G...potem boš že sproti naprej...počasi...vse boš izvedela, saj imaš 9 mesecev časa!
Pojdi si v lekarno po Tifol(tabletke folne kisline), je nekje okoli 900-1000SIT pa to jemlji.
Saj bo, jaz sem tudi bila zmedena prve dneve in v šoku...sej sem še sedaj ma zdaj že z lubijem kaj več veva. Na ringaraji je res veliko za brat, drugače pa kar vparašaš, pa ti te prijazne punce- dame znajo veliko povedat:bravo:
Srečno in pomiri živčke!!!!:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:25:39   
Pilar
Najprej iskrene čestitke!

:rozica: naroči se na pregled

:rozica: tisto vino vsekakor ne more škoditi, zato se s tem ne obremenjuj

:rozica: zaradi prehrane ne skrbi preveč, večjo pozornost posveti hrani, ki vsebuje folno kislino in pa železo. Nosečnice smo rade bolj slabokrvne, hrana, ki pa je bogata s železom - uživaj skupaj s C vitaminom ( na ta način se železo v telesu bolj absorbira)
:rozica: stres je pa poglavje zase, ne sekiraj se preveč in pomisli na svojo pikico, ki jo nosiš pod srcem
lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:27:31   
Pilar
Ja, ker sem tolko časa tipkala, nisem opazle, da so ti tud druge že svetovale to folno kislino, tako, da sem se v bistvu ponavljala za nimi. Nehote.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:32:51   
teta beta
Čestitke :bravo::bravo::bravo:

Ne sekiraj se zaradi tistih nekaj kozarčkov. Tudi midva nisva načrtovala in med oploditvijo in testom je bilo novo leto... :zmeden2: Saj ni bilo prekomerno, ampak malo več pa le.

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:41:55   
Anonimen
Res hvala za vaše hitre ter vzpodbudne odgovore in prijaznost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:48:05   
Nannn
:bravo::bravo::bravo: cestitke...mislim da sem pravkar zagledala se eno januarko :nosecka: jupiiii ocitno nisem vec edina...ali pac...

Lepo nosecnost in hitro se narocit pri G....

:kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:58:26   
Anonimen
Hehe, ravno se mučim z računanjem, pravzaprav ne vem kako je treba računat...Prvi dan zadnje m. sem imela 10. aprila...hmm....a je možno da sem vmes zanosila,..ali že prej...joj pismo, kolk še nič ne vem kako zadeve tečejo...Ja, nekje januarja, februarja bo rok verjetno :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 21:59:58   
Nannn
ja prvi dan zadnje M se steje...jest sem jo mela pa 05.04. sva zlo bliz :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 22:11:32   
Anonimen
in bova imeli vodnarja/vodnarki :)-

Ko sem izvedela, sem bila najprej kar malo "šokirana", najprej jok, nato veselje, nato strah, pa spet veselje...grozno mešani občutki...

Pa verjetno je to normalno ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   noseča, kaj pa sedaj?
10.5.2005 23:07:01   
Meceno
Bom jaz napisala kak sem se jaz počutila , sicer sva delala na tem .

Prvič , ker sem vsaki dan laufala , midva pa en mesec konkretno skos vame , si predsavljaš , da se nisem mogla zgubit v gozdu :)-:)-:)-:)-
Potem dobim rdečo in mi on pravi , da če pa nebi htela , bi pa takoj zanosla :ups:
No in potem je bil mesec november in men vsi nekaj kao kak sem bleda , pa da sem videti kot ena 13. letnica ,.... in potem men klikne kaj pa če ,...
In tako sem bila :nosecka: , full hecna , ker sem skos hodla gledat tester če mogoče sanjam , moj :love:pa si je začel belit glavo kako zveni če ga jaz kličem ati in kako bo sedaj on klical svojega očeta :)-:)

Pa še ena finta , ker sma veliko manj :sloncek: je pa ratalo oz nisem mogla vrjet , glede na to , da je bil september nor ;)

Pa če sem iskrena , sem sedaj v 30. tednu in sem še kar presenečena , ampak drugače 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   noseča, kaj pa sedaj?
11.5.2005 8:48:36   
mojca*
zdravo,
tudi jaz komaj 3 dni vem, da sem noseča.
zadnjo M pa sem imela 9.aprila.
sem prav tako v mešanem razpoloženju-vesela, prestrašena, v paniki, šokirana, ker je ratalo v prvo...malo mi gre na jok, potem spet v nasmeh, zmešana sem čisto. pa še januar se mi ne zdi ravno idealen mesec za porod in novorojenčka...
na 1.pregled so me naročili v 9.tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   noseča, kaj pa sedaj?
11.5.2005 9:40:36   
Nannn
Jest sem bila tisti dan ko sem delala test na morju in z mojim ko sva zagledala :modri::roza: nisva mogla verjet ocem da je ze ratalo...samo smejala sva se in kar nisva dojela...v bistvu se sedaj ne dojemam cist...ampak me ze malo telo opominaja da se nekaj dogaja...ko bom dala se prvi pregled skoz bom presrecna...ko mi bo G povedala da je z mojimi :duda: vse v redu...takrat bom popolnoma zacvetela in takrat se bom se bolj veselila...priznam me je malo strah kaj pa ce ni tako kot bi moglo biti....kaj pa ce bom zagledala kri....ufff raje neham o tem...mal sem zabluzila...:ups:

Veselimo se skupaj in uzivajmo 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   noseča, kaj pa sedaj?
11.5.2005 10:12:58   
tinkamiška
Pozdravljena Coffee in čestitam:bravo::bravo::bravo::)

Sej so ti že vse punce napisale jst bi samo rekla, da se nič ne sekij za tistih par kozarčkov, ker, če bi takrat škodili bi že šlo prej kej narobe. Tko, da bodi kr brez skrbi, zdej bo pa treba pazit;)

Ti želim vse lepo:rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   noseča, kaj pa sedaj?
11.5.2005 13:20:06   
Andy13
Ciao coffee,

Čestitam! :bravo::rozica::bravo::rozica:
Zdaj pa se sprosti in ne pozabi se pustiti razvajati. :rozica:

Uživaj!

Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?