SANČI* -> ZAKAJ NE ZANOSIM? (10.5.2005 21:06:10)
|
POZDRAVLJENE! stara sem 27 let pa v drugo nikakor ne zanosim. imam že otroka starega 8 let pa je bilo prvič vse ok. imela sem laporo in histero pa je rekel dr. čuk v trbovljah da je vse ok odstranil mi je male cistice in rekel da imam polisistične jajčnike. nak povem da nekaj let sploh nisem imela menstruacije po laporo jo pa imam redno na 32 dni. moja g. mi je predpisala klomifen za 3 mesece pa ni bilo nič le to smo dosegli da imam svoje redne menstruacije. sedaj me je napotila pa naprej v lj k dr. drobniču na pregled da bo on povedal. moj je naredil tudi spermiogram sam se nič ne spoznam a mogoče kera ve kaj pomeni gibljivostje 0,45 , na mestu gibljive semenčice 0,05 ,negibljive 0,30 , koncentracija 120, število 744, normalnih je 0,44 , nenormalnih nepravilnih pa 0,56. kaj vse to pomeni. kaj mislite da bo delal v lj z mano? moja g pravi da verjetno IUI kako dolgo po pregledu pa čakaš na to. kako dolgo traja prvi pregled pri drobniču in kaj vse dela. upam da nas bo čimveč čimprej videlo:modri::roza: lepo se imejte in upam da nisem preveč zatežila sam velik me zanima.
|
|
|
|