Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kranjčanke - informacije!!! 10.5.2005 21:13:39
|
|
|
|
Tanyya
|
Iz Brnika se pelješ proti Kranju,skos naravnost do krožnega,ne moreš falit,zraven je Mercator,3 izvoz greš ven(se pravi da greš okol po krožnem) pri prvem semoforju desno,nato naravnost mino semoforja,greš čez 2 ležeča policaja,(na obeh straneh je avtobusna postaja),kakih 200 m naprej,nato boš pa že videla na levi strani most,samo je odprt samo za pešce.No,pojdi po glavni cesti(ovinek v desno) in na levi strani boš videla parkirišče(če bo kaj frej),do Prešernovega gledališča prideš potem tako,da greš čez tisti most,in na levi strani boš videla pošto.Za pošto je gledališče,mogoče malo naprej.Upam da se boš znašla.
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 10.5.2005 21:18:43
|
|
|
|
tjaga
|
Jaz bi jo takole pihnila proti Prešercu: Od Brnika se pelješ proti Kranju in prideš do krožišča pri Mercatorju. Tam ubereš pot proti Škofji Loki (tretji izvoz), in se pelješ do prvega semaforiziranega križišča, kjer zaviješ desno. Po cca. 200 m je ponovno semaforizirano križišče, ki ga prečkaš in se pelješ naravnost, naravnost, naravnost, povoziš tri ležeče policaje (ali pa dva, nisem prepričana), in na levi strani zagledaš parkirišče (zraven slaščičarne Zamorček). Tam pustiš avto in jo pihneš levo čez most, mimo pošte in spet levo mimo cerkve. Pot te je pripeljala direktno pred Prešernovo gledališče. Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 10.5.2005 21:19:36
|
|
|
|
Maša26
|
Bom poskusila. V glavnem iz Brnika greš levo proti Kranju in greš naravnost ves čas, čez dve krožni križišči (pri drugem imaš na desni strani Mercator, Merkur, Petrol ipd.), potem je prvo križišče s semaforjem, greš še kar naravnost, imaš na levi bloke, potem greš še mimo ene črpalke naravnost, na naslednjem pravem križišču s semaforjem (vmes je še en semafor samo za pešce) pa greš na semaforju levo in potem spet naravnost, na levi boš imela spet bloke in v glavnem greš naravnost do tam, kjer boš imela na desni veliko parkirišče in še boxe za parkirat ob cesti in tam upam, da boš lahko parkirala. Potem greš naprej naravnost čez most in za mostom levo in boš prišla do Prešernovega gledališča. Če pa na tistem parkirišču ne bo prostora, je pa malo naprej pri mostu še eno parkirišče, saj boš videla. Sliši se komplicirano, ampak po mojem je to najbolj enostavna pot. Upam, da se boš najdla :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 10.5.2005 21:32:05
|
|
|
|
Maša26
|
:):):):):) Pa smo te zasule. Ja jaz sem tudi kolebala med tema dvema variantama, verjetno je pa res ta, ki ti jo priporočata tjaga in tanyya, boljša.
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 11.5.2005 6:56:10
|
|
|
|
simi73
|
Punce, super! Naj, naj, naj najlepša hvala. Pa vsaki en velik pušeljc :rozica::rozica::rozica::rozica:. simi
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 11.5.2005 7:10:44
|
|
|
|
Nyah*
|
OOOOOO, Tanyya, tjaga in Masa26, a ve ste pa kranjcanke :bravo::bravo::bravo::bravo:! Cudno, da se nikoli ne srecamo, ko sem jaz vsak dan v Kranju :)-:)-:)-:)-:)-!
|
|
|
|
kranjčanke - informacije!!! 11.5.2005 7:20:47
|
|
|
|
Maša26
|
Nyah, sem bila včasih, pa zgleda že predolgo ne več, ko napačne nasvete dajem :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?