mika -> ovratnica na elektriko ali smrad... (11.4.2009 6:49:40)
|
na temi od Zanice ste omenile ti dve ovratnici. tale na elektriko se mi zdi huda varianta, tale za smrad pa neučinkovita[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A ima kater izkušnje s tem? imamo psičko španskega mastifa in je stara eno leto. Če ne bom nabavila ene od teh ovratnic, se lahko poslovim od vsega na vrtu. sicer sem se tudi temu pripravljena odpovedat, bolj me skrbi to, da čisto nič ne upošteva tasta. Ko jo spusti iz boxa si ga tako privošči, da je joj. Največ je z njo, nima pa nobene avtoritete. da ne govorim, o tem, da je še pred nekaj meseci imel noge do kolen in roke do komolcev v eni sami krasti. lepo sva mu z možem govorila, da ji ne sme dovolit da skače po njem in ga grize, ampak ne...on je govoril, da ga ima rada. Sedaj ko je pa ratala mrcina iz psa (velika in teška) pa je ne obvlada. Na sprehod sploh ni šanse, da jo pelje. Ko smo mi trije zunaj je pridna brez problema, tudi uboga in ne gre na grede, ko se pa pojavi tast pa je konec. zapodi se v njega in mu ne da miru. Lani sploh ni z nami pil kave zunaj, ampak je bil pri sebi. Sem pomislila, da nam je kaj zameril, pol pa mi mož reče, da zaradi psičke. Evo, letos je isto. A je smiselno kupit takšno ovratnico? joj, za tole na elektriko me strese, ko samo pomislim na to.
|
|
|
|