|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julija v Afganistan
10.5.2005 19:21:52   
sandram
Me zanima,če še ima katera partnerja vojaka,ki odhaja julija v Afganistan?:((Zanima me predvsem zaradi moralne podpore...Mi je že zdaj tako hudo,da ne morem povedat...Ko pomislim, da imata oba otroka v avgustu roj.dan,ta mlajši celo prvega,ta mala gre v prvi razred jeseni...:sloncek::sloncek:Vse bo zamudil,jaz pa sama z obema...No,babica bo že malce pomagala,a ljubega pa kar 6 mesecev ne bo...:grrr:A je katera?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julija v Afganistan
10.5.2005 19:33:00   
viv_
En kolega je prišel februarja iz Afganistana - pravi da se je imel OK. So priključeni na net, pa on je imel doma še kamero (ima tudi sinčka), tako da se boste saj slišali. Enkrat vmes so bili tudi doma. Saj bo hitro minilo, boš videla... Tačas imaš pa nas tule.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julija v Afganistan
10.5.2005 19:33:01   
viv_
En kolega je prišel februarja iz Afganistana - pravi da se je imel OK. So priključeni na net, pa on je imel doma še kamero (ima tudi sinčka), tako da se boste saj slišali. Enkrat vmes so bili tudi doma. Saj bo hitro minilo, boš videla... Tačas imaš pa nas tule.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julija v Afganistan
10.5.2005 20:05:21   
Anonimen
Moj prijatelj je bil zadnjič službeno. Pravi, da se je tam čas ustavil pre 100 leti.

(odgovor članu sandram)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julija v Afganistan
10.5.2005 20:30:17   
polona
Oj! Kolega je bil tam, tudi kot vojak. Se je pa lahko normalno javljal preko e-pošte, pa tudi doma je bil. Te pa razumem. Upam, da ti bo hitro minilo.

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julija v Afganistan
10.5.2005 20:42:44   
Petra P.
Saj vem, da se tole ne more primerjat, ampak... Moj je pa v BiH (tud vojak). Sploh ne bom rekla, koliko damo na mesec za telefon. Mail le ni isto...
Meni je hudo, da toliko stvari pri malem zamuja, on skoraj joče v telefon. Ni luštno, prav nič luštno.
Mislim da je vse kar lahko naredim, da mu dajam vedet, da ga imava rada, ga pogrešava in komaj čakava da pride nazaj. Pa seveda, da nisva jezna da ga ni (ker ene babnice jim dajejo občutek krivde ker grejo na misije), saj smo odločitev da gre sprejeli skupaj in služba je pač služba.
Za tvojega je pa še varnost hud problem. Po moje tam še bolj rabi vedet da ga ima nekdo doma rad, kot tile naši, ki so bolj blizu...

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julija v Afganistan
10.5.2005 22:52:57   
Gina
O, boge punce, pa kako to zdržite? Dobre ste. Res.:bravo:

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julija v Afganistan
11.5.2005 20:08:34   
sandram
Hvala,punce...PetraP, tudi njegov kolega vojak je v Bih in ni luštno.Vem,a imata stil preko telefona..Računi so pa res enormni.Vendar ga vsaj slišiš,jaz še ga to ne bom.Res mi je hudo,saj toliko časa še nikoli nisva bila ločena.Varnost je pa spet druga stvar,ki me moti.Nočem niti pomisliti na to, da če bi ga videla odhajati,da bi bilo zadnjič...Shit,nočem se spuščati tako daleč...Vseeno vam hvala...Od julija naprej pa mislim,d a bom kar redna gostja na RR...

(odgovor članu sandram)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?