Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste ki jajčka barvate z teranom ali ... 12.4.2009 7:19:01
|
|
|
|
cgorjanc
|
tale tatemne so kuhana v teranu ,sam se ne vidijo kristalčki na sliki
|
|
|
|
RE: za tiste ki jajčka barvate z teranom ali ... 12.4.2009 11:03:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajte kako slikico nalimat, no, da vidim te kristalčke To so čisto drobceni kristalčki, na sliki težko vidni.
|
|
|
|
RE: za tiste ki jajčka barvate z teranom ali ... 12.4.2009 11:04:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc tale tatemne so kuhana v teranu ,sam se ne vidijo kristalčki na sliki Kako to, da so pa tko čudne rjave barve? A ne bi morala biti slivove barve?
|
|
|
|
RE: za tiste ki jajčka barvate z teranom ali ... 12.4.2009 18:36:06
|
|
|
|
silvya
|
Evo, sem dala malo večjo slikco, da boste videle kristalčke. Siva so pobarvana s teranom, rjava pa z gemajem (domačim rdečim vinom). Sem lepo skombinirala Štajersko in Primorsko.
|
|
|
|
RE: za tiste ki jajčka barvate z teranom ali ... 12.4.2009 20:13:40
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ravno smo jih 6 skuhali v teranu ; ene se bodo namakale čez noč, druge smo obdelali še z voskom, servietnim motivom ali jih preprosto spraskali z ostrim predmetom in pobarvali motiv z voščenkami. Itak so vse krasne- kar pa hočem povedat- je to, da mi je blazno škoda terana ! ježeš, če bi tiste lepe kristalče šla praskat dol, pa s servietno tehniko čarat...jao, pol bi jz rajš teran spila! Meni so ravno zaradi porabljene količine te žlahtne tekočine in prečudovitih kristalčkov jajčka tako draga, da sploh ne vem če bi jih pojedla ---------------- Če bi dobro prebrala, bi razumela, da ne praskamo kristalčkov dol . Kristalčki nastanejo takrat, ko se jajca dalj časa (recimo čez noč) namakajo v tisti teranovi prekuhanini. Naši pirhi so bili po kuhanju v teranu le obarvani, namočeni čez noč pa so dobili kristalčke.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?