|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:28:11   
erika
Jaz sem pa zadnjič v Toysu kupila njihove plenice za probat, pa so mi čist O.K. Cena pa super nizka (cca. 100 plenic se mi zdi za 10 eur)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:32:08   
niki5
sej lahko da so tudi lila, jaz sem samo modre in zelene videla...

mi pa zdaj bolj malo v avstrijo hodimo :(

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:33:10   
ZARA
Ne vem,niki če so kaj cenejse...Jst dobim gor 46 kosov, za cca 14 EUR!!
Kolk so pa tukej??

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:37:08   
Anonimen
Zeleno-modre so ok, lila-modre pa NE!

Baje.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:37:31   
niki5
tukaj je 34 kosov, 4ka, za 2.700

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:37:39   
Anonimen
Zeleno modre so huggies freedom!

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:39:03   
niki5
joj, fiš.. vedno se ustrašim tvojega pogleda

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Plenice Huggies?
10.5.2005 19:45:06   
ZARA
No, pol je približno ista cena...

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Plenice Huggies?
10.5.2005 20:03:14   
Anonimen
Evo, moj dec prav, da so modre pa roza. Glih zdje vpije iz kopalnice.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Plenice Huggies?
10.5.2005 21:01:40   
SILVA
Probali vse mogoče plenice,ki pri nas obstajajo in vedno smo se vrnili na pampers active fit,nam ni boljših.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Plenice Huggies?
10.5.2005 22:34:07   
Olivija
sva vzele zadnjič Müllerjeve plenice in presenečeno sva ugotovila, da so prav fajn. Vzela sva jih pa zaradi tega, da bi naša pikica začutla kaj mokrote, pa sva se zelo zafrknila :)- Zdaj sva pa še ugotovila, da so kar nekaj cenej od Pampers, tako da mamo zdaj že drugi paket.

LP

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Plenice Huggies?
10.5.2005 23:00:49   
Gina
Joj, Niki, sam huggies ne. Imajo zanič zapenjanje, ko zapneš, ne moreš več normalno premaknit, nimajo ježkov, ampak lepilni trak, so zelo majhne, tako da moraš kupit ful večjo številko, da ne bodo premočile. Ful hitro itek premočijo. Notri se grbančijo, so neprijetne na otip...a še naštevam? No, so pa menda ene druge huggies, ki jih pa mi nismo probali, so pa zelene barve. Menda so boljše, so pa tudi ful dražje.

Mi kupujemo lumpijeve. So cenejše kot huggies (manj kot 2000.- je ta velik paket), majo ful dobro zapenjanje, ornk ježke, nikoli, ampak res nikoli ne premočijo, so dovolj velike in prave oblike, da ga niti ne tiščijo, niti nima luknje pri nogah, pa ko jih enkrat ven daš iz pakunge, da niso več stlačene, so prav mehke, v bistvu malo bolj kot pamperske. Aja, po huggieskah je imel naš vneto rito (je pa res ful občutljiv, po pamperskah je imel živo rano), po lumpijevih pa ni imel nikoli, razen če mu dam paradižnikov zos, za kar pa niso krive plenice, ampak hrana, kar pomeni, da niso polne kemije.

Probala sem tudi linostarke, pa so še kar, vnete rite ni imel, zapenjanje imajo zanič, zdržijo pa še kar, redko prišlo čez.
LP

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!