Gina -> Plenice Huggies? (10.5.2005 23:00:49)
|
Joj, Niki, sam huggies ne. Imajo zanič zapenjanje, ko zapneš, ne moreš več normalno premaknit, nimajo ježkov, ampak lepilni trak, so zelo majhne, tako da moraš kupit ful večjo številko, da ne bodo premočile. Ful hitro itek premočijo. Notri se grbančijo, so neprijetne na otip...a še naštevam? No, so pa menda ene druge huggies, ki jih pa mi nismo probali, so pa zelene barve. Menda so boljše, so pa tudi ful dražje. Mi kupujemo lumpijeve. So cenejše kot huggies (manj kot 2000.- je ta velik paket), majo ful dobro zapenjanje, ornk ježke, nikoli, ampak res nikoli ne premočijo, so dovolj velike in prave oblike, da ga niti ne tiščijo, niti nima luknje pri nogah, pa ko jih enkrat ven daš iz pakunge, da niso več stlačene, so prav mehke, v bistvu malo bolj kot pamperske. Aja, po huggieskah je imel naš vneto rito (je pa res ful občutljiv, po pamperskah je imel živo rano), po lumpijevih pa ni imel nikoli, razen če mu dam paradižnikov zos, za kar pa niso krive plenice, ampak hrana, kar pomeni, da niso polne kemije. Probala sem tudi linostarke, pa so še kar, vnete rite ni imel, zapenjanje imajo zanič, zdržijo pa še kar, redko prišlo čez. LP
|
|
|
|