novemberke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teni_ -> novemberke (10.5.2005 18:02:50)

Da nas spet spravim na vrh.

Kako ste kaj? Jaz sem super. Jutri imam popoldan 2. pregled in že komaj čakam.

LP,
Mojca:nosecka:

wawa -> novemberke (10.5.2005 19:51:11)

Ohoj!

Pozdravček, Mojca-drugi pregled super:bravo::bravo::bravo::bravo:Jaz ga imam šele prvega junija:(:(, ah bomo že zdržali!

Drugače se tudi super počutim, komaj čakam morje in dopust.
Včeraj sem bila v Celovcu sem malo za cunami firbcala, nosečniških imajo v C&A ju kar nekaj in to po precej bolj kulturnih cenah kot pri nas (samo za primerjavo, lepe nošečniške hlače so v baiby centru v ljubljani 12.000,00 SIT gor pa 8.000,00 SIT), sicer jih še ne rabim , firbec pa ne škodi.

Tudi za otročke majo super stvarce, bo pomoje treba kar gor ko bomo kupovale:zmeden::zmeden::zmeden:

Pa ostale, kako?

20anja -> novemberke (10.5.2005 19:51:29)

ojla srecke nosecke!!!

Sicer sem kar nova tuki a vseno spadam pod novemberke. No pa da vam povem se nekaj o sebi, stara sem 20 let in prihajam iz Ljubljane.Sicer sem bodoca mamica samohranilka,ker je moj bivsi stisnil rep med noge in me zapustil ko je izvedel da sem noseca,ampak kaj naj tut taki ljudje morjo zivet,jst se vsen mislm na vse pozitivne in upam da bo tako tudi ostalo:) Drgac mam pa PDP 25.11. in ceprav mora preteci se kar nekaj casa,pridno odstevam dneve.

Tudi jst se pocutim super, moti me edin to da na vsake toliko casa postanem zalosta in zacnem :(( pa to cist brez kaksnega razloga,ampak kaj naj hormoni pac delujejo:)

Jst mam pa u soboto NS in komi cakam da bom vidla svojo pikico.NS mam u dravlah pa me zanima a mogoce katera ve kok je za doplacat da ti prgled posnamejo na videokaseto,pa a treba met kaseto zravn al ti jo tam dajo?

nc no nosecke da nebom prevec nakladala....

pazite na svoje pikice in se imejte lepo:)-

wawa -> novemberke (10.5.2005 19:58:01)

Ohoj 20anja lepo pozdravljena med nami.

Najprej resen odgovor: Dravlje, pregled lahko dajo na videokaseto ali pa ti ga zapečejo na računalniški CD, za doplačat ni kolikor vem nič, imej pa sabo ali CD ali videokaseto.Če pa ne boš imela sabo ti lahko shranijo in kasneje prineseš pa ti posnamejo (to sem naredila jaz - nisem plačala nič)

Ok zdaj pa drugi del, čestitam za tako optimistično gledanje na svet.........malo malo je takih kot si ti!!!! Kar se pa tiče joka.....poznam to fazo, jaz sem jo imela kak teden ali štirinajst dni nazaj, no zdaj je na srečo minila, tako da mislim da ni nič čudnega..........:zmeden::zmeden::zmeden:ja no si pač oči malo sčistiš;);)

Uživaj srečka nosečke;);)

Teni_ -> novemberke (10.5.2005 20:31:55)

Podravljena, Anja. Si pa glede let bolj blizu mene. Jaz sem 21.

Je res super, da gledaš tako optimistično. No, tega jokajočega obdobja nisem imela(mogoče, ko sem bila 1. noseča, ampak se več ne spomnim). Imam pa spalno obdobje. Joj, bi spala.

Lp,

20anja -> novemberke (10.5.2005 21:37:09)

Ojla punce spet jaz:)

Najprej da se zahvalim wawi za odgovor,sem se odlocila da bom kr cd sabo vzela.

Ja wawa vem da sem ena redkih,k gledam pozitivno,sam kaj naj ce bom mela mojo lepo bebico morm tako gledati na zivljenje.

Ko sem bivsemu povedala da sem noseca je prva stvar ki mi jo je rekel on ali otrok,no kot vidis sem izbrala otroka in vem da sem se prov odlocila!!!

Sej mi je na momente se vedno zelo tezko in bivsega se vedno nism prebolela (bil je namrec moj 1 resni fant),ampak mislim ko bom zagledala mojo lepo bebico,ko bo prijokala na svet bom pozabla tud na njega.Vsaj upam!

Ja mojca sem opazla da sva priblizno istih let in sem prav vesela,da je kar nekaj mladih mamic med nami!

ja sej upam da bo jokajoce obdobje kmalu za mano,ja drgac sem pa ista kot ti,tut jst bi sam spala:)

lep pozdrav

Meceno -> novemberke (10.5.2005 22:45:15)

No , sicer nisem Novemberka , sem pa mlada mamica, marca meseca sem dopolnila 22,let , bodoči očka jih ima pa + 9. let.

Zate 20anja velik :rozica::rozica::rozica: in :bravo::bravo::bravo: za pogum in le tako naprej .

Midva z :love: sva imela včeraj mali govorni boj in sem prvič v življenju spoznala , da sem egoist , ker hočem da je vse tipi top , drugače ga že šinfam :ups:

Je res da je len ko :hudicek: ,samo zame in za :duda: bi naredil pa vse , jaz sem mu pa včeraj ravno pod nos vrgla obratno , no in tako se nisva do danes nič pogovarjala oz me je njegov sms prepričal kak smotana sem :((:((:((

Sicer poanta je bila samo v tem , da sva si preveč povedala potem pa kdo se bo komu prvi opravičil oz kdo se mora :)-:)-

Mislim , da imam problem , ker ne vem kako naj furam življenje z nekom ki ga imam takooo rada , potem pa se skregava pa se bojim da se bova razšla , pa sploh niti približno ni tako , to je v moji glavi ,sicer odkar sem :nosecka:

Upam , da se bodo moji hormoni ustavili in da se bova z :love: imela še naprej rada kot se imava 9nebesa

Etoga zdaj ga pa ni ob meni pa bi :((:((:((:(( šel ven s prijatlom , ki dela v Ameriki in gre ta hit nazaj :zmeden:

Moram it spat , ker se treba jutri učit , tako da punce uživajte , pa se opravičujem , ker sem kar vstopla v vaš mesec .

Lp Meceno

Andy13 -> novemberke (11.5.2005 13:31:13)

Pozdravljene novemberke,

končno je danes posijal sonček in veselje je spet tu.
Pojavil se mi je rjavkast izcedek in danes sem že klicala ginekologa, ki me je pomiril, da to ni ni hudega. Če pa bi izcedek spremljali krči v intervalu od 10-15 min pa mi je svetoval, da takoj pokličem in pridem v bolnico. Ma o tem sploh ne razmišljam, take izcedke ima kar nekaj nosečnic in sama tudi nisem izjema.

Drugače pa Anja dobrodošla med nami in tvoja pozitivna naravnanost mi je prav dvignila moralo. Zelo pohvalno, da tako lepo skrbiš za svojega otročka in želim ti le vse dobro! :rozica:
Lep pozdravček vsem novemberkam in vsem drugim nosečkam! :duda:

Andy

wawa -> novemberke (11.5.2005 14:04:00)

Pa je res danes sonček, kar ne morem svojim očem verjet!:)-:)-:)-:)-:)-

Meceno lepo da si prišla na obisk k nam novemberkam. Jaz ti sicer iz svojih izkušenj ne morem pomagati, saj me to kar doživljaš še čaka. Lahko pa ti povem nekaj, moja kolegica ima 20.5. rok in kako je sitna in kako tečnari tipu, ki ga ima full rada in se sicer super razumeta, a sedaj je vse narobe, zadnjič ko sem bila tam ga je nadrla ker je prenaglas zapru vrata od avtomobila.........halllooo:)-:)-:)-:)-:)-, hočem reči samo da nisi edina ki se ji to dogaja;);););) in da UPAM da to po porodu mine....lahko pa se poskušamo malo brzdati.....pomoje sicer težko ampak vseeno!!!!

Malo se nasmej, pa enega lupčka pošli dragemu, pa bo takoj bolje;)

Teni_ -> novemberke (11.5.2005 21:54:04)

Jaz sem imela danes pregled + UZ, ker sem na 1. pregledu imela vodno cisto na jajčniku in je danes več ni. Tako, da sem lepo pomirjena. Tudi drugače je vse ok.

LP,

wawa -> novemberke (12.5.2005 7:54:41)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Super Mojca!!!!!!!!!!!!

Uživajte na sončku!

Aja32 -> novemberke (12.5.2005 10:15:46)

Zdravo vse skupaj,

glede tečnosti :)-:)-:)-! Tudi jaz opažam, da sem pošteno občutljiva in da mi gre veliko stvari včasih pošteno na j..., Nekako se poskušam zadrževati, da tega ne bi opazili moji najbližji. Ampak kaj hočemo - ravno včeraj sem probavala moje nove nosečniške hlače in sem bila vsa nesrečna pred ogledalom kakšna sem in da bom na koncu izgledala kot balon. Moj se je en čas smejal in mi je rekel, da na žalost, kljub mojim željam, ne morem izgledati suha in super in vzporedno še biti srečka nosečka. Jah, telo se nam spreminja, hormoni nas dajejo. Me pa skrbi kaj bo proti koncu nosečnosti, ko se bom res valila kot nekakšna kugla po svetu in bom sama sebi v napoto, kaj šele drugim. :)-:)-:)-

No, moramo pa priznati, da tile naši vrli fantje in možje preživljajo tudi težke dneve - sploh pa če imamo razne čudne izpade. Že tako smo si drugačni (saj poznate Mars in Venero varianto), potem pa še noseče - in moški reveži so čisto zmedeni, kljub temu, da nam hočejo pomagati in nam biti v oporo. :)-:)-

Ampak tudi to je čar nosečnosti.

Lp A:nosecka:

Še ena T -> novemberke (12.5.2005 11:48:04)

NS je za menoj in moram reči, da je res enkratno doživetje. Šele zdaj zares verjamem, da sem noseča:)

Glede sitnosti in raznih pretirano čustvenih izpadov je pa tako, da se jim redka nosečnica lahko izogne. najbolj zanimivo je, da se jih včasih nalezejo še očki:)

Tudi jaz sem si že kupila nosečniške hlače. Ker pa se v njih počutim kot pajac, zaenkrat še nosim svoje hlače z odprtim gumbom... Dokler bo šlo, bo šlo. Najbolj očitna sprememba na meni pa so močno povečane prsi. Počutim se, kot bi imela silikonske:)

Lep pozdravček:rozica:

Stran: [1]