Meceno -> novemberke (10.5.2005 22:45:15)
|
No , sicer nisem Novemberka , sem pa mlada mamica, marca meseca sem dopolnila 22,let , bodoči očka jih ima pa + 9. let. Zate 20anja velik :rozica::rozica::rozica: in :bravo::bravo::bravo: za pogum in le tako naprej . Midva z :love: sva imela včeraj mali govorni boj in sem prvič v življenju spoznala , da sem egoist , ker hočem da je vse tipi top , drugače ga že šinfam :ups: Je res da je len ko :hudicek: ,samo zame in za :duda: bi naredil pa vse , jaz sem mu pa včeraj ravno pod nos vrgla obratno , no in tako se nisva do danes nič pogovarjala oz me je njegov sms prepričal kak smotana sem :((:((:(( Sicer poanta je bila samo v tem , da sva si preveč povedala potem pa kdo se bo komu prvi opravičil oz kdo se mora :)-:)- Mislim , da imam problem , ker ne vem kako naj furam življenje z nekom ki ga imam takooo rada , potem pa se skregava pa se bojim da se bova razšla , pa sploh niti približno ni tako , to je v moji glavi ,sicer odkar sem :nosecka: Upam , da se bodo moji hormoni ustavili in da se bova z :love: imela še naprej rada kot se imava 9nebesa Etoga zdaj ga pa ni ob meni pa bi :((:((:((:(( šel ven s prijatlom , ki dela v Ameriki in gre ta hit nazaj :zmeden: Moram it spat , ker se treba jutri učit , tako da punce uživajte , pa se opravičujem , ker sem kar vstopla v vaš mesec . Lp Meceno
|
|
|
|