|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni odločbe ZZZS
10.4.2009 10:34:57   
Jenn73
Hojla!

Sem v 30. tednu nosečnosti in zadnja odločba ZZZS o bolniškem staležu mi je potekla 7. 4. Dokumentacijo za podaljšanje sem osebni zdravnici oddala 1. 4., včeraj sem po telefonu preverila, če je poslala naprej, kar mi je potrdila ter dejala, da zadnje čase nekam dolgo traja, da pošljejo novo odločbo in naj kar mirno doma čakam. Danes odločbe še vedno ni. Mene pa kljub besedam osebne zdravnice skrbi, zakaj tokrat traja tako dolgo.

A še kateri izmed vas zamuja odločba?

Ne vem no, zdaj bom pač čakala do torka, potem pa bom v primeru, da je spet ne bo, ponovno klicala osebno zdravnico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni odločbe ZZZS
10.4.2009 11:12:37   
taši84
nič ne skrbi. js sm tut zadnič ko mi je potekla 16.3. skakala v luft, bla čist panična če morm it delat ker ni bilo odločbe na ta dan. sm klicala h osebni zdravnici in je rekla da včasih malo dlje traja. dobila sm podaljšano en teden kasnej. dobila jo boš po praznikih in pomojem nič prej. 

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu Jenn73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2009 12:36:26   
yenny
Jaz sem bila pri mojem zdravniku 9.4.,da je vse papirje poslal naprej,pa do danes še vedno ni nič odgovora.Halo,konec meseca bo!Koliko časa ste ve čakale!

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2009 13:23:12   
boob
Jaz sem jo ravno v ponedeljek dobila, čakala sem pa 16 dni. . Kolegica je pa prejšni tedn dobila in je čakala 3 tedne.
Tako da nič panike

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2009 15:37:50   
LERO
Še eno vprašanje.
Meni bolniška poteče 8.5. Os. zdr. bo na dopustu do 4.5., tako da je G rekel, naj pridem na pregled in po potrdilo 6.5., os.zdr. pa bo potem 7.5. poslal naprej.
Enkrat sem bila že v podobni situaciji, podaljšali so mi za 1 teden nazaj. Upam, da bo tokrat tudi tako. K sreči pa sem odgovor dobila vedno dan ali dva po obravnavi.

(odgovor članu Jenn73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?