|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš, da se je obrnil?
10.4.2009 8:54:50   
lenika
Imam eno vprašanje. Pred nekaj dnevi je bil moj otroček (32tednov v medenični vstavi). Danes sem poslušala srček z angelsoundom in ga  najbolje slišim odpodaj. Zanima me kje tiste, ki imate otročka že v glavični vstavi najbolje slišite srček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš, da se je obrnil?
10.4.2009 9:08:31   
Anonimen
No, jaz sicer nisem imela AS, vedela pa sem, kako sta bila obrnjena, ker sem čutila njune nogice tam zgoraj, na vrhu trebuha.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2009 12:48:04   
Anonimen
Sama ne veš
Ti pove G kjer preveri z UZ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2009 13:43:46   
pokica_
Jaz zaznam po kolcanju,..tam kjer je najbolj čutiti user posted image kolcanje, tam je trebušna prepona, in pa tam kjer najbolj brca so nogice...če gledam po tem je mož že obrnjen. Brcanje rokic se čuti pa bolj narahlo kot nogice.
Moja teorija, če je temu res tako, bomo pa vidli na naslednjem uz-ju. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2009 14:21:55   
lenika
Kolcanje jaz čutim v spodnjem delu trebuha.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2009 23:17:18   
jana banana
jst sm cutla, ko se mi je obracala.
Naslednji dan se je kolcanje pojavilo ob sramni kosti....

Ampak vedla sem, da se mi je obrnila, ker sem naslednji dan cist drugace cutila otroka - tud drugace nosila... pocutje drugo...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2009 5:33:27   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jaz zaznam po kolcanju,..tam kjer je najbolj čutiti user posted image kolcanje, tam je trebušna prepona, in pa tam kjer najbolj brca so nogice...če gledam po tem je mož že obrnjen. Brcanje rokic se čuti pa bolj narahlo kot nogice.
Moja teorija, če je temu res tako, bomo pa vidli na naslednjem uz-ju. user posted image

Js tudi.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2009 11:50:35   
brigita23
Jst najbolj čutim kadar otroka kolca in čutim, da je to spodaj pri moji ritiuser posted image ..No pa seveda brcike, ki jih redno dobivam v deno rebrouser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2009 16:05:09   
uršula83
Jaz nisem čutila, kdaj se mi je obrnil, pa se mi je po 30. tednu. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2009 16:11:21   
zmajaz
Jaz sem tudi v 1. nosečnosti, ko se je user posted image  že obrnila, čutila kolcanje čisto spodaj pri sramni kosti, brcala me je pa non-stop direkt v rebra. Zdaj v 2. nosečnosti mi je pri 34 tednih na UZ rekel, da je otrok že obrnjen - in lahko sem tudi potrdila, da me je res začel brcati pod rebra, samo zdaj pri 36t 5d pa ne vem več, kaj naj si mislim - enkrat me brca pod rebra, drugič nekje bolj postrani, kot bi bil v prečni legi, tako da nimam več pojma, kako je sploh v resnici obrnjen. user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2009 16:13:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Imam eno vprašanje. Pred nekaj dnevi je bil moj otroček (32tednov v medenični vstavi). Danes sem poslušala srček z angelsoundom in ga  najbolje slišim odpodaj. Zanima me kje tiste, ki imate otročka že v glavični vstavi najbolje slišite srček?

različno, ker se skoz neki gnezdi...enkrat čist spodaj, potem na levi strani trebuha, pol na desni.....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2009 21:01:37   
slovenka
Naša je sedela notri do 36. tedna, večkrat sem že mislila, da se je obrnila, a se je na pregledih izkazalo, da še kar sedi. Potem pa se je neko noč obrnila, tako mi je napelo trebuh, da sem se zbudila, nato me je pa še 2 dni bolel trebuh - koža. In sem tokrat imela prav, se je res obrnila. Po mojem, da ne veš, kdaj se obrne, če se to zgodi tam ok. 20. tedna, če se pa tako pozno, kot pri meni, pa veš user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?