Anitka -> ZA NAS (225. nadaljevanje) (10.5.2005 16:16:48)
|
mfnmeotjgeropgjkernhekrjzeriojzerštkeršg,sčprlwšprkipeojtirtjhtiohjkpekhšr :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :ups: sem morala za začetek malce zaklet, ker sem napisala že cel roman, ki sem ga po neumnosti zbrisala :grrr::grrr::grrr: Zdaj pa začnimo... :rozica::rozica::rozica::rozica:Dober dan punce!:rozica::rozica::rozica::rozica: Kako ste kaj v tem turobnem vremenu? Le kdaj bo poletje? V tem gnilem :ups: vremenu se človeku še na sprehod ne da iti. Jaz že komaj čakam, da bo spet sijalo toplo sonce, ki bo s svojimi žarki priklical nove :nosecka::duda::nosecka::duda::nosecka::duda::nosecka::duda: na plan. Vam povem, da že ptički prepevajo o tem, da bodo kmalu spet začele nove nosečke kar deževati, tak da :nosecka::nosecka::nosecka: v 9nebesa pripravite se na invazijo nosečk. In kako sem jaz? :zmeden2::zmeden2: Da malce pomislim.... :zmeden2::zmeden2: Naj vam povem kot sem že PIKI 74 napisala, sem ravno danes na poti iz službe premišljevala, da bi "delanje" :duda: za nekaj časa popolnoma opustila in začela spet s stvarmi, katerim sem se zaradi "delanja" :duda: odpovedala. Pa ne rečem, da mi je zdaj za to žal. Mislim, da me razumete kaj želim povedati, a ne? Mislim,da bo še tako najbolje in bom začela spet živeti po starem. Živela in uživala bom vsak dan posebej kot da bi bil zadnji. Izkoristila bom vse kar mi bo ponujeno (seveda v mejah normale :)-:)-:)- ). :nosecka: BAMBI upam, da si že v redu in da si že nared za petek. In ti :nosecka: PIA 73 igraš še kaj Pokemon karte? :nosecka:TIA :miska::miska::miska::miska: da tvoje težave kmalu minejo in da se v petek vidimo. Punce in naj vam še povem, da me je kar malce sram :ups::ups: ko vidim, da se naša :rozica:ASTRA tako trudi okrog našega srečanja. Jaz nisem bila pol tako dobra organizatorka kot ti.:((:(( Punce lepo se imejte, vsem skupaj pošiljam en lep pozdravček in se beremo, vaša Anitka:pika:
|
|
|
|