Solarij v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Solarij v nosečnosti (9.4.2009 18:43:39)

Čao, a ste v nosečnosti hodile v solarij? Je bilo zato kaj narobe? Saj trebušček pokriješ med sončenjem, kar se pa pregretja tiče, pa ni nič več vroče kot vzunaj poleti. Tiste, ki ste hodile ali je bilo vse vredu?

clara23 -> RE: Solarij v nosečnosti (10.4.2009 8:31:28)

Ne, nisem hodila..pa tudi sončila se nisem pa čeprav imam full rada sonce in poletje. Mi nekako ni pasalo, zato sem celo nosečnost preživela v hladni senčki.

Anonimen -> RE: Solarij v nosečnosti (10.4.2009 9:11:37)

A je tako težko zdržat eno poletje brez solarija? Jaz vsako leto na pomlad hodim, ampak ko sem bila noseča, mi na kraj pameti ni hodilo, da bi se hodila tja žarčit, če ti pa - upam - zdrava pamet pove, da to gotovo ni prav nič dobro za otroka.

katka11 -> RE: Solarij v nosečnosti (10.4.2009 9:15:25)

ja tud jaz tko mislim, glede na vse polemike okrog solarija je ze nekaj na tem... ceprav tudi jaz redno hodim v solarij, toliko, da nisem cist bela. ampak letos pac bom. ne zelim moje pikice izpostavljati, zihr je zihr!

Arwenko -> RE: Solarij v nosečnosti (10.4.2009 10:07:13)

Pušenjak v enih 100 odgovorih na temo solarij pravi, da solarij za plod ni popolnoma nič škodljiv, temveč je škodljiv k večemu naši koži kot taki. V zmernih količinah ti tako itak nima kaj bit, poudarek je pač na zmerno. 

katka11 -> RE: Solarij v nosečnosti (14.4.2009 12:29:58)

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecnice-naj-se-izogibajo-uv-zarcenju.html

pa lep dan punce!

Stran: [1]