Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec še enkrat 9.4.2009 15:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pripada mesto drugemu in naša nima več šans od naslednjega vpisa tako nekako. razn seveda če bi blo več izpisov in tko kakšno mesto fraj (pa ne več kandidatov) ravno takrat, ko bi ti rabla. jst bi jo pustila, če maš mesto. če boš brezposelna, ti vrtec ne bo hud strošek al pa jo daš v skrajšan program, če maste to, od 8ih do12ih. ko pa dobiš službo, maš vsaj varstvo zagarantirano.
|
|
|
|
RE: vrtec še enkrat 9.4.2009 15:39:01
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pripada mesto drugemu in naša nima več šans od naslednjega vpisa tako nekako. razn seveda če bi blo več izpisov in tko kakšno mesto fraj (pa ne več kandidatov) ravno takrat, ko bi ti rabla. jst bi jo pustila, če maš mesto. če boš brezposelna, ti vrtec ne bo hud strošek al pa jo daš v skrajšan program, če maste to, od 8ih do12ih. ko pa dobiš službo, maš vsaj varstvo zagarantirano. se ne gledajo podatki o plačah za nazaj? jaz sem mogla napisat podatke za 2007, tako se mi bo vrtewc zaračunal po teh plačah iz preteklega leta, čeprav mi ni jasno zakaj se gleda za nazaj.
|
|
|
|
RE: vrtec še enkrat 9.4.2009 15:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pripada mesto drugemu in naša nima več šans od naslednjega vpisa tako nekako. razn seveda če bi blo več izpisov in tko kakšno mesto fraj (pa ne več kandidatov) ravno takrat, ko bi ti rabla. jst bi jo pustila, če maš mesto. če boš brezposelna, ti vrtec ne bo hud strošek al pa jo daš v skrajšan program, če maste to, od 8ih do12ih. ko pa dobiš službo, maš vsaj varstvo zagarantirano. se ne gledajo podatki o plačah za nazaj? jaz sem mogla napisat podatke za 2007, tako se mi bo vrtewc zaračunal po teh plačah iz preteklega leta, čeprav mi ni jasno zakaj se gleda za nazaj. Upoštevajo tudi dejansko stanje, torej spremembe, če osteneš brez službe, vendar ko dobiš službo, moraš spet javiti nove podatke. Sam tega ne pozabit, ker zahtevajo vse za nazaj.
|
|
|
|
RE: vrtec še enkrat 9.4.2009 15:45:01
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pripada mesto drugemu in naša nima več šans od naslednjega vpisa tako nekako. razn seveda če bi blo več izpisov in tko kakšno mesto fraj (pa ne več kandidatov) ravno takrat, ko bi ti rabla. jst bi jo pustila, če maš mesto. če boš brezposelna, ti vrtec ne bo hud strošek al pa jo daš v skrajšan program, če maste to, od 8ih do12ih. ko pa dobiš službo, maš vsaj varstvo zagarantirano. se ne gledajo podatki o plačah za nazaj? jaz sem mogla napisat podatke za 2007, tako se mi bo vrtewc zaračunal po teh plačah iz preteklega leta, čeprav mi ni jasno zakaj se gleda za nazaj. Upoštevajo tudi dejansko stanje, torej spremembe, če osteneš brez službe, vendar ko dobiš službo, moraš spet javiti nove podatke. Sam tega ne pozabit, ker zahtevajo vse za nazaj. še dobro, da obstaja forum. tnx
|
|
|
|
RE: vrtec še enkrat 9.4.2009 15:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprav mi ni jasno zakaj se gleda za nazaj. ja če maš skoz službo, al pa če si skoz brezposelna . ob vsaki spremembi pa upoštevajo dejansko stanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?