mika -> RE: Suhe vs. debele (9.4.2009 18:04:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika Me pa ne debelih ljudeh nemoi nič, razen to če cel dan jejo potem pa jamrajo kakšni so in kako so bogi, ker ne morejo shujašt...moti me pa zato, ker sem bila taka tudi jst[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Malo prej smo pa poslušali jamranje, kakšen problem je, da se ne moreš zrediti.....da ješ in da nikakor ne gre, da bi se zredil....tako, da je vseeno, če si suh ali debel, jamraš tako ali drugače...... Jaz sama pri sebi vem, da če bom tri dni jedla (kot npr. sedaj za praznike), bom cel naslednji teden malo morala paziti na prehrano, da me hlače ne bodo tiščale......vem pa tudi po izkušnjah, da se samo tri kile še da lepo spraviti dol, če se le malo "paziš", naslednje tri pa so že večji problem....... Važno je, da se človek dobro počuti v svoji koži.....in če se neka ženska počuti dobro s 70 kilogrami, zakaj pa ne.....po moje je srečnejša kot tista, ki gleda za vsak gram solate v tabelo s kalorijami in raznimi indeksi..... Liliana, Kerensa je odprla temo in moj namen ni bil jamranje, ampak sem hotela samo povedat, kakšne opazke dobivamo suhi. Mogoče če bi imela tistih 5kg več, se ljudje, predvsem tisti močnejši, ne bi spotikali ob mojo postavo. In jaz sem čist zadovoljna s svojo postavo in se ne gledam v špegl dan za dnem če sem se kaj zredila. stvar je v tem, da se tisti faušljivci radi piknejo v zadovoljno osebo, pa ni važno kakšne postave je. Je pa prva stvar, ki jo potegnejo ven, ko ti hočejo zbit ego. In ker sem jaz suha, je na tapeti moja anoreksija in da se moram zdravit. Tisti ta močnejšim, pa da naj manj jejo. Sploh se ne obremenjujem z zunanjim videzom ne svojim ne tujim. ponavadi so oči tiste iz katerih razberem kakšen človek je in ne teža oz. postava.
|
|
|
|