blackberry (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

kaya2007 -> blackberry (9.4.2009 9:47:36)

ima kdo kakšne izkušnje? moram namreč na hitro po nov telefon in mi je curve padel v oči (no, bold še bolj, ampak ne vem če je res 170€ boljši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])

punci -> RE: blackberry (12.4.2009 7:08:46)

a lahko meni nekdo razloži čisto tko po domače zakaj so tile blackberry tako priljubljeni? V čem so drugačni od drugim mobitelov?

luka jan -> RE: blackberry (27.10.2009 18:06:31)

V bistvu ni neke velike razlike, design je malo drugačen, pa malo so večji, so pa predvsem uporabni pri tekočem spremljanju e- pošte na telefonu.

Sem kaj pozabila?

punci -> RE: blackberry (1.11.2009 8:39:28)

o super hvala :) vsi se vedno na veliko menijo o njih kot da so bog i batina pa mi je bilo kr nerodno vedno vprašat zakaj se tako razlikujejo od ostalih telefonov. Ampak saj pošto lahko tut na navadnih mobitelih prebiraš al ne?

zmajaz -> RE: blackberry (1.11.2009 9:36:47)

Meni so Blackberryi ful všeč, je pa en problem z njimi - če nimaš naročnine za storitve Blackberryevega strežnika, ki na enem mestu združi vse e-poštne predale, ti prav nič ne koristijo, ker brez tega sploh ne moreš pogledati nobene e-pošte - tudi tiste ne, ki jo lahko sicer s povsem navadnim telefonom. Osebno pa recimo  tega spet ne rabim toliko, da bi se mi splačalo plačevati to naročnino.

Je pa v bistvu tako ali tako nesmisel imeti tak telefon, če ne rabiš teh storitev, ker je ravno ta Blacberryeva storitev tista, ki ta telefon razlikuje od drugih - združi ti vso e-pošto na enem mestu, da ne rabiš pregledovati več e-poštnih predalov, skrbi za sinhronizacijo e-pošte, koledarskih vnosov(sestanki itd.) in imenika v računalniku in telefonu itd. Telefon za poslovne uporabnike skratka.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.11.2009 9:44:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]