hofer telefonska (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


lucika -> hofer telefonska (9.4.2009 9:26:30)

a ima kdo hoferjevo telefonsko? iščem., pa nič ne najdem.

smo šli danes po trampolin. pred vrati čakalo vsaj 30 ljudi, trampoline dobili 3! sem si ga hotela rezervirat včeraj, pa niso hoteli.

saj nič ne rečem, ni veliko stvari, in nisem jaz ne vem kdo...ampak sem iz manjšega kraja in kupujem izključno v hoferju. celo plačo jim znosim tja, potem pa ene tinimini uslugice ne morejo narediti.

zdaj pa rabim eno telefonsko, da nekoga vredu napizdim...




Kerensa* -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 9:29:12)

Telefonske številke sicer nimam, ampak ti pa dejansko nimaš koga napizdit. Izdelkov, ki se prodajajo v akciji, se ne rezervira, za izdelke, ki pa niso v akciji, je pa rezervacija dobra volja prodajalke oz. druge osebe, na katero se obrneš. Rezervacija v trgovini ni zakonska obveza, prav tako pa ni tvoja obveza celo plačo odnesti v Hofer. To je tvoja lastna odločitev, proti kateri pa Hofer seveda nima nič, saj je njim v korist. No, pa zagotovo te tudi še nihče ni vprašal (na blagajni ali drugje), kolikšen del svojega dohodka pustiš pri njih. Zahtevati usluge od nekoga je pa... utopično.




Anonimen -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 9:34:09)

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ampak sem iz manjšega kraja in kupujem izključno v hoferju. celo plačo jim znosim tja, potem pa ene tinimini uslugice ne morejo narediti.



In ti si zdaj edina izmed 2 milijonov ljudi v Sloveniji, ki to počne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Trgovke si še same sebi ne smejo rezervirat, kaj šele drugim.
Sicer je pa to ustaljena praksa v Hoferju, da dajo ven reklamo, na zalogi imajo pa 2 komada. To bi lahko že vedela, če hodiš stalno tja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Celo jaz, ki ne hodim v Hofer, to vem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]




lucika -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 9:44:08)

ne, pa si rezervirajo. sem vidla eno s trenirkami, ki so zmanjkale. pa je sama rekla, da si da na stran. tak da se da če se hoče.

hvala za odgovore; vrnem ob priliki.





benika -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 9:49:36)

Ne bodi sedaj prav nič užaljena. Kerensa ti je čisto pravilno napisala in ti nimaš zaradi tega prav nobene pravice se na nekoga pizdit (no, na RR se že lahko pritožuješ, to pa lahko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).

Drugače pa vaš Hofer ni edini Hofer v SLO. Če si tako želiš trampolina, pokliči po okoliških poslovalnicah in prosi, naj ti ga rezervirajo, če ga imajo na zalogi. Mogoče ti bo pa uspelo.




Anonimen -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 9:58:01)

Nisem nevem kaka redna stranka pri njih,vendar že kr neki časa nazaj so meli v akciji latoflexe za pod jogije.Pa jih v našem Hoferju niso meli več in so mi dva latoflexa zrihtali iz druge trgovine.Tak da če hočejo narest uslugo jo naredijo.Probaj tako.




Anonimen -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 10:38:08)

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

vrnem ob priliki.



A dej? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]

Pa zaradi tega, ker ti niso naredili tinimini uslugice, boš njim tud ob priliki vrnila? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image] 




puncica -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 10:42:24)

men se pa zdijo prodajalke v hofru ful boge in njihova politika je tud men mim, ja pa nisem redn kupec, pač ko zajadram tja pač če je še kaj kupim če pa ni pa se ne bo svet podrl.  Trampoline bodo pa tud še kje pocen prodajal, tako da zarad tega se sekirat je brez veze.

Men je zadnič moj mož rekel, ko sem se neki ful jezila in bentila: Lubika veš jeza stara človeka in vsak trenutek izgubljen zarad jeze in slabe volje se ne vrne nikoli več.

In kako prav ima.




Kerensa* -> RE: hofer telefonska (9.4.2009 11:20:44)

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Kerensa ti je čisto pravilno napisala in ti nimaš zaradi tega prav nobene pravice se na nekoga pizdit

Name se lahko brez problema *izdi, samo njej to ne bo nič pomagalo. Dejstvo je, da ji niso dolžni ničesar rezervirati, da niso oni krivi, če se ona ni uspela zriniti med prve tri, ki so uspeli priti do trampolina in da oni ne zahtevajo, da ona k njim prinese celo svojo plačo. Če bi ji *izdenje name pomagalo priti do trampolina, potem se pa rade volje pustim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kar se pa tega tiče, da je omenjeni Hofer v manjšem kraju - reklame natisnejo za vse Hoferje po Sloveniji. Če kakšnega izdelka v določenem kraju ni, to v prospekt natisnejo. In če za celo Slovenijo dobijo npr. 1000 trampolinov, jih potem razdelijo glede na obiskanost trgovin in glede na promet v njih. Za Hofer v Ljubljani se pričakuje, da bo imel več prometa, kakor pa nek Hofer v manjšem kraju, zato slednji pač dobi manj trampolinov.




Stran: [1]