Freycha -> RE: prodajalka brez drobiža (9.4.2009 11:56:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: barika ampak če ti pride deset strank z večjim denarjem, pa nočejo (ali nimajo) dati drobiža pač enkrat zmanjka, ane? In potem fehtariš po blagajnah, se opravičuješ strankam, da nimaš, kličeš nadzor, da ti naj prinesejo drobiž hja, samo v večjem hipermarketu prodajalka še na wc ne sme it, ne pa da gre od blagajne do blagajne pa fehtari. Za drobiž bi mogli poskrbet v nadzoru ...sam njim se je**, če pač kakšna stranka ne pride več ...vsaj občutek dajejo tak. Ne pretiravat no, da ne morjo niti na WC. Jaz hodim v Mercator v Mb na Pobrežju in komot poskrbijo za drobiž oz. karkoli potrebuješ. Nobene nesramnosti od njih ni bilo nikoli. Aja enkrat mi je poslovodkinja dvignila pritisk....mož je kupil mašinco za strič lase in je prodajalka pomotoma kasirala dva krat. Poslovodkinja pa s ciničnim nasmehom, če sem ziher,, da sva vzela samo eno....pol sem malo dvignila glas in smo šli do blagajne in se naju je blagajničarka spomnila. Smo se normalno pogovrili in sva dobila denar nazaj, poslovodkinja pa je izginila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Drugače pa so res fajn trgovke. Midva greva tudi vedno na Pobrežje, ker so bolj prijazne. zadnjič je bil zadnji dan za zbiranje mercatorjevih nalepk, pa ker sem jih eni punci obljubila, sem prodajalko prosila, če mi da še štiri, pa mi je dala brez problema....... Edino tam bom popizdila enkrat nad tistimi samoplačniškimi terminali. Non stop crkavajo, štekajo, blokirajo...... za znoret..... kar se pa prodajalk tiče imam pa tudi jaz dnevno več slabih kot dobrih izkušenj, pa sem vedno do njih prijazna. Že zato, ker tudi jaz delam z ljudmi in vem, da sem vesela vsakega, ki je do mene prijazen. Se mi je pa zadnjič zgodilo, da sem šla v Polzelo po najlonke. Nobena ni prišla blizu, da bi mi pomagala, sem si sama izbrala in pridem do blagajne, je bila ena gospa pred mano, ki je ravno plačevala. Že stojim, ko pride iz desne ena starejša gospa in tudi stoji. Ko se gospa pred mano odmakne, pomolim najlonke prodajalki, da mi jih bo zaračunala, ona pa stegne roko do stranke na moji desni in njej vzame blago in ga začne računati. Sem jo samo grdo pogledala in ji rekla, da se tako ne dela. Je nekaj zapihala nazaj in me sploh ni šljivila. Ko pa sem ji zlato kartico ven pomolila, se mi je pa kislo nasmejala (kot neko vrsto opravičila), na koncu mi pa reče: najlepša hvala gospa, pridite še kdaj (kar ni rekla nobeni moji predhodnici). Ma veš kaj, ko te j***, tam me zagotovo ne bodo več videli..........
|
|
|
|