mika -> RE: Si res to zaslužim? (11.4.2009 6:02:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Težave, ki jih opisuješ so definitivno povezane s stresom in verjemi mi, da tvoja mati ponoči lepo spijo, saj si na tebi spucajo ventile. Pa vso srečo. Točno tako, ti pa si 'na tabletah', glej samo da ne boš zaradi matere redno na njih pristala. Nikoli ne boš mogla njej dvolj dobro pomagati....nikoli. Tweed, za tvojega očeta sem brez besed[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Poznam primer, ko fant pa punca še skupaj nista živela, pa sta njegova starša spraševala če sta pripravljena podpisat, da bosta za njiju skrbela. seveda nista ničesar podpisala, ker potem svojega življenja ne bi imela. Pa kam se nekateri zaletavajo? Sej ta starša sta obljubila nekaj premoženja, pa je punca rekla, da naj to raje šprata za tsiste čase, ko ne bosta mogla več. Men se čsit normalno zdi, da si mogamo med seboj.Nam sta moja starša in tudi tast ogromno pomagali, mi pa njim. samo da bi pa zato bila z možem njihova hlapca, pa nobenemu ni padlo na misel.
|
|
|
|