Kdaj ven po hudi virozi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

simona2 -> Kdaj ven po hudi virozi (8.4.2009 19:03:48)

Mene zanima ali bi 2 dan, ko pade vročine v takole lepem vremenu že bilodobro iti malo za na zrak? Tako ali tako ves čas zračim, ker je res zelo toplo. No po diagnozi gnojne angine in predpisanem Hiconcilu so nam na kontroli ugotovili 5 ali 6 bolezen. Za pop[sm=hudicek1.gif]. Pa še reakcijo na antibiotok smo dobili. Ne vem kako se lahko zdravnik in to izkušen pediater tako zmoti (ni bila moja pediatrinja ampak dežurna). No sedaj smo brez vročine[sm=bravo.gif] z pikicami po telesu, drugače pa dobre volje razen brez apetita.

majaS80 -> RE: Kdaj ven po hudi virozi (8.4.2009 19:46:54)

Po 24 urah brez vročine lahko greta ven. Samo primerno je treba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] oblečti.

LP

Tisana -> RE: Kdaj ven po hudi virozi (8.4.2009 19:52:25)

IZVIRNO SPOROČILO: simona2

Mene zanima ali bi 2 dan, ko pade vročine v takole lepem vremenu že bilodobro iti malo za na zrak?
 Itak.

Najaa -> RE: Kdaj ven po hudi virozi (8.4.2009 23:00:27)

Moji so tudi postavili diagnozo gnojna angina in je 3 dni jemala AB. Ko vročina ni padla, so pa ugotovili, da ima v bistvu adeno virus. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] halooo?

Ven bi šla kakih 24 ur po vročini.

simona2 -> RE: Kdaj ven po hudi virozi (9.4.2009 9:34:41)

Ja tudi nam je včeraj rekla, da gre evrjetno za adeno virus[sm=zmeden.gif]. Pa to je res grozno. Vzamejo kri, urin, vidijo otroka po 2x na dan, pa še s zmotijo pri diagnozi. pa saj jaz ne bi delala take panike, če ne bi že tako ali tako imeli takšnih težav s težo. Mislim, da smo sedaj padli pod vse možne meje, saj smo bili že pred boleznijo pod 5 percentilo po teži[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. V glavnem pri nas je stanje še sedaj alarmantno, čeprav vročin ni več že dva dni. Je čiso pikasta, ne more jest, kar poje večinoma zbruha ali pa ful pokaka. V glavnem grozno. Ampak kje se lahko stakne tale adeno virus in kaj to sploh je? Malo sem brala po netu, pa povsod piše drugače, oziroma izgleda da je več oblik tega virusa ali kaj?

Stran: [1]