|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 13:15:12   
Anonimen
Zanima me, ali tudi vaši malčki tako neutolažljivo jokajo, ko so v avtosedežu... Na krajše relacije še gre... Na daljše pa - tja je vse ok, ponavadi celo spi, nazajgrede pa jok in stok in 1000x ustavljanje in naročje (vem, da je to popolnoma ne varno)... Sva mislila, da je utrujen... Ampak, ko smo se vračali z dopusta se je zgodba ponovila - tja miren, po petih dneh nazajgrede enaka zgodba - jok, stok, ko stopimo iz avta je vse ok, nazaj v avto, naročje... jok...
Mogoče pa naš malček ne želi biti doma:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 13:25:27   
Špacka
Naša mala pa zaenkrat uživa, v bistvu čim jo posadimo v lupinco preneha z jokom, se ne maramo oblečt, v avtu ji pa učke ker skup lezejo, tko da upam da se to ne bo spremenilo:love: aja stara je dobra dva meseca, mogoče je pa še premajhna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 13:38:51   
Jančika_
Vseeno se mi tole sliši, kot da je utrujen. A naj bo tako ali drugače, nikoli ga med vožnjo ne jemlji v naročje! So stvari, pri katerih ni pardona - vožnja v avtosedežu je že ena od njih. Ustavite, če je treba, se sprehodite, potem pa nazaj v avtosedež. Če se dere, muziko na glas.

Naš je hotel tudi nekaj zganjati, ko sva ga prestavila iz lupinice v večji sedež. A tu ni kaj, če se mora, se mora. Par minut se je kremžil, ko pa je ugotovil, da ne bo reakcije, je lepo utihnil in od takrat ni niti najmanjšega ugovora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 14:52:09   
ribica.
To dretje po avtu se je dogajalo tudi pri nas. Začelo pa se je najbolj ravno ko smo šli na morje,takrat je imela mala 10 mesecev. Nažalost Jančikin recept, da ga ne jemlji iz sedeža, nikakor ni deloval, saj se je tako drla da je bruhala. Ko smo se ustavli in sem z njo stopila iz avta pa kot da bi odsekal. Nazaj v avto, dretje. Midva sma jo pol nekak potolažila, ampak smo se morali voziti z njo v naročju, dokler ni trdo zaspala. Še zdaj ne vem čemu vzrok takega prestrašenega dretja.

Tudi jaz sem ful za varno vožnjo, ampak včasih enostavno ne gre. Ravnaj se po instinktu. Sama boš najbolje vedela ali gre za izseljevanje ali ne.

Sori, nisem ti veliko pomagala. Se mi zdi, da se je v teh primerih najbolje sam odločit kaj boš nardil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 15:17:46   
Tjula
Raho, če te kaj potolaži, to se nam je dogajalo ene dve leti, katastrofa, vožnja z avtom je bila prava muka. Takrat se je še dojila in je bil navadno na začetku vožnje takoj priklop in potem če je zaspala v avtosedež, drugače pa do konca vožnje pri meni v naročju ... čisto za zblaznet. Nič ni pomagalo - igrače, glasba, tresenje avtomobila, tišina v avtu ... niente! Se ne smem spomniti ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 16:17:16   
piščanc
nekako tako je bilo tud pri nas, sem bila čisto šokirana, ker sestrica je spala, sam da se je avto vžgal.

sedaj je malo bolje, zamenjala sem lupinco z avtosedežem (je bil tko nesrečen v tisti majhni stvari), vozi se naprej in ne nazaj (da me vidi, ker sedim spredaj), s sabo vozimo igračke, ki ropotajo med vožnjo, tako da sedaj celo zaspi

jaz mislim, da se naš enostavno ne zna uspavati oz. ga vožnja ne uspava, ko je že preveč utrujen, seveda pa mora biti sit in previt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 17:06:44   
mika
Jaz sem pa mislila, da je naša:duda: edini dojenček na svetu, ki joče v avtu. Pa tudi vozička ne mara, tako da sedaj uporabljamo kengorujčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 17:41:36   
Pupica
niti enkrat še ni jokal.
Aja pardon lažem:ups:v lupinici ko ji je bilo vroče, vendar smo jo malo slekli pa je bilo takoj bolje.
Drugače je zelo rada v avtu.Kadar spi je ne budiva, pač pa hodiva gledat kdaj se bo zbudila.
In nikoli ne joka, pač pa se s čim zamoti in počaka, da jo prideva iskat.9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 18:18:41   
Seven*
Mi smo morali avtosedez menjat, oz. kupit se enega iz tega razloga. Zdaj je pa bolj ali manj mir. Moram pa imeti vedno nekaj zraven, da mu potisnem v roke, da mu ni dolgcas..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vožnja z avtombilom...
10.5.2005 20:06:45   
viv_
Jaz se pa 100% strinjam z Jančiko!
Tukaj pa ni pardona!

Sicer skoraj nikoli ne joka v avtu. Edino lani, ko smo šli na morje je imela neke izpade, ampak smo se ustavili in naprej, pa radio malo bolj na glas...

Ima pa vedno na avtosedež pripeto dudo, tako da je "pri roki", pa kakšno igračo. Jaz se pa nikoli nisem vozila zadaj zraven nje.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vožnja z avtombilom...
11.5.2005 11:46:26   
Anonimen
Hja, punce - res je varnost varnost - to trdi tudi njegov oče policaj... Amoak, če je on ustavil in ga vzel iz avtosedeža... Potem veste, kako je zadeva izgledala... Mi imamo v avtu cel kupi igrač in dudo in vse možno... Pa nič ne pomaga!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)


Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!