Vzorec kupoprodajne pogodbe (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Nikita*** -> Vzorec kupoprodajne pogodbe (8.4.2009 12:50:40)

Punce, nujno bi potrebovala vzorec kupoprodajne pogodbe za nakup parcele (zazidljive), če ga katera ima. Malce sem iskala po netu, pa nisem našla nič pametnega. Sicer parcelo kupujeva midva, ampak se s prodajalcem poznamo in naju je prosil, če bi lahko sestavila pogodbo. Za kakršnokoli pomoč se zahvaljujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bskrle -> RE: Vzorec kupoprodajne pogodbe (8.4.2009 12:54:33)

A si vprašala  v knjigarni?  




TomTaylor -> RE: Vzorec kupoprodajne pogodbe (8.4.2009 13:02:38)

Tukaj v službi nimam nobene shranjene, mogoče se doma kakšna nahaja v compu. Bom pogledala. Če pa boš slučajno dobila kakšen primerek bodi pozorna na to, da vsebuje bistvene sestavine, da bo vknjižljiva v zemljiško knjigo. Poznam izkušnje ljudi, ko doma sami spišejo pogodbo, overijo,...in ta na koncu ni vknjižljiva. Potem morajo pa še enkrat sestavljat pri odvetniku ali notarju, še enkrat overjati,...in jih na koncu stane več, kakor če bi že prvič šli do kakega odvetnika.




Luni -> RE: Vzorec kupoprodajne pogodbe (8.4.2009 13:25:17)

Na z.s. mi pošlji tvoj e-naslov, ti pošljem kot prilogo za sicer nezazidljivo parcelo, ampak saj ni bistveno, pomembno je, kot je že TT omenila, da vsebuje zemljiškoknjižno dovolilo. Itak boš pa rabila za overovitev verjetno poleg pogodbe še lokacijsko informacijo, katero dobiš na občini.




Stran: [1]