ada2 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL (1.6.2009 21:28:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak PROSIM ZA POMOČ IN IDEJE; KER SE MI BO STRGALO Moja dva se kronično bojita živali. Današnji primer: Smo na pošti in pride noter en majhen kuža. Naša dva pa vik in krik, da se je pošta začela tresti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Kaj naj naredim. Imajo 3 sosedje majhne kužke različnih velikosti-ni šans jih pobožat, ali iti mimo njih (in najmanjši je velik A4 format (2 meseca), največji je pa ista rasa samo ima 3 leta. Smo bili v živalskem, imajo starši živali... Kje se le da videti živali probamo iti, ampak jaz ne morem več, ne morem. KAj naj naredim? hmm, ne vem, mi nimamo teh problemov... prej obratne, bi vse živo pobožala, vsako potepuško mače, vsakega psa, ki se jima znajde na poti.... pa mačji kremplji do zdaj niso kaj dosti zalegli.... no, da skrajšam.... ko boste spet v prlekiji si vzami vašega Toma (ali kaj je že tisti muc pri tvoji mami) v naročje in ga cartaj, pa jima nič ne pravi najprej... drugi dan jima pa reči glejta koga imam jaz.... mogoče jima bo kaj pomagalo... pač predlog
|
|
|
|