ada2 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL (7.5.2009 9:57:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Glede pospravljanja.... če za otrokom sproti pospravljaš igrače, omejuješ in zaviraš njegovo igro. To nam povejo vsi pedagogi in psihologi. Če pa je stanovanje pospravljeno al ne (s tem ne mislim igrač), pa nima nobene veze. Mene igrače ne motijo, če ležijo po tleh. Glede posode, cot in ostalih stvari pa sem dokaj haklik oz. smo se navadli, da vsak za sabo pospravi, da ne leži vse vprek. tisto, kar sem jaz včeraj napisala v zvezi s tem je bilo mišljeno, da če mama non stop pospravlja in se obremenjuje s tem, da bo stanovanje tip-top, potem najbrž nima časa za otroka, oz. se mu manj posveča. sicer pa tako svinjarijo, da ne bi mogli živeti tak nobena tu nima, kot tudi ne vse zglancano. smo kar vse nekje na istem, tisto sproti pospravimo, da glih ne padamo čez kake kupe cot, pa po kuhinji se po moje vsak dan kaj pospravi, občasno pa naredimo malo bolj generalno. a imam prav? a dela katera kako drugače? če pa bi zdaj kera prišla k nam, pa bi videla kako imamo čez celo dnevno napeljano železnico od vlaka tomaža, pa posebej mi je naročil ko je šel v vrtec, naj mu tak pustim. torej? ga bo tak počakalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|