Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:18:35
|
|
|
|
ada2
|
evo mene nazaj, samo ne za dolgo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:19:41
|
|
|
|
*monchy*
|
ada kak so sončki?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:20:06
|
|
|
|
*monchy*
|
sem vidla da mate božič?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:20:47
|
|
|
|
ada2
|
fanta spita, Nuša pa je na igri pri Veliki Nedelji, pa bo prespala v Mihovcih pri babici in dediju.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:22:08
|
|
|
|
*monchy*
|
ajei zdaj sem komaj vidla MIHA VSE NAJBOLŠE ZA MINI ROJSTNI DAN
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:22:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* sem vidla da mate božič? jap pa andreju je pri eni igrici, kjer moraš iskati neke predmete naredil 2 levela pa nam ni jasno kako, ko še andrej ni našo tistih stvARI, PA ŠE V ANGLEŠČINI JE NAPISANO KAJ MORAŠ ISKATI
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:23:45
|
|
|
|
Barbara111
|
babike nočko jaz sem tudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:23:58
|
|
|
|
*monchy*
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:24:25
|
|
|
|
ada2
|
o hvala katka ti že pečeš torto? če maš čas še nam eno pa reči Ivču, da sem uniona nabavla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:25:21
|
|
|
|
*monchy*
|
Jaz pa poskušam dobit slike z fotoaparata pa se mi zdi da nem uspela kak me zaje*****
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:25:30
|
|
|
|
ada2
|
jaz tudi grem spat pred tv, se ravno en dober film začenja.... lahko noč!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:26:11
|
|
|
|
*monchy*
|
lahko noč
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:42:02
|
|
|
|
*monchy*
|
evo naša dva mulčka pa še naša nova hišica
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 3.7.2009 22:53:42
|
|
|
|
katka37
|
donna, čestitke ob rojstvu, uživajte miha, za mini rojstni dan monchy, lepa hišica ada, še dobro da si me spomnila, da moram spečti torto , verjetno bom jutri spela biskvit, pa v nedeljo ostalo, pridi pa boma ustvarjali še za nušo, ivčotu sem povedala, si mu polepšala večer, samo upam, da bo čas pred morjem da se kaj vidimo za subvencijo pa še nič adam pa itak raztura lahko noč, naš mulo se je namreč danes zbudil že ob 5.00, ni normalen več
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 6:25:37
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Spet je tista ena delovna sobota v mesecu, in spet vam lahko jaz ponudim kavo Moj tudi dela in ful se mi smili, ker (razen včeraj), delajo 15h na dan, domov pridejo šele okoli dvanajstih ponoči
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 6:43:38
|
|
|
|
mamamajča
|
evo, pripopam še eno slikico tistim, ki niste na fb
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 7:00:58
|
|
|
|
Barbara111
|
Dobro jutro! Vsi 3je sončki so tak lubani.Jaz pa grem v pekarno po kruh,ker ga ni nič za zajtrk.Pa mojega full grlo boli,katja to pa ma posledice od hmmm
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 7:20:57
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 7:47:03
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Moj tudi dela in ful se mi smili, ker (razen včeraj), delajo 15h na dan, domov pridejo šele okoli dvanajstih ponoči Vzamem nazaj- slišim njegovega sodelavca, šefovega sina, skozi okno, še od sinoči "pri tončki," totalno neodgovoren človek, ki še pije, ko bi morali bit že na terenu. Ampak hej- če ne gre majster, ne gre noben, torej so doma
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 8:11:01
|
|
|
|
ada2
|
no tak... zajtrk na varnem monchy vau kaka hišica, verjamem, da se je Timiju mudilo domov aja, pa zadnjič ko je bila tatly s Stello pri nas se je Adam nekaj smukal okoli nje , je rekel, da mu je všeč Marki je pa itak pravi gospodič, sem si že na FB vse pogledala katka, če bote meli čas se danes popoldne oglasite, se bo še kak čevapčič našel...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 11:40:37
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro, so me pustili danes spati do pol enajstih, sem se naspala za cel teden nazaj, ko me je mulo zbujal tako zgodaj; sicer pa prav mi je, spat bi morala hoditi pred polnoči, pa ne bi bila tako zaspana mamamajča, ojoj, 15 ur, ubogi tvoj ada, mi danes tudi malo pečemo, dobimo obisk nekdanjih sosedov (no ja, onadva sta že bolj kot družinska člana ) sem razmišljala kaj naj mulotu naredim na torto, pa itak nisem rabila dosti časa - motor seveda ajde, babike, lepo bodite, se oglasim verjetno še kaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 11:42:59
|
|
|
|
tatly
|
katka ti bi meni lahko za krst torto nardila ko si maherca za to
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 12:39:26
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Maruša je končno malo zadremala...je bla prava tečka aja, dans mi je že drugo noč zaporedoma spala od 20 do 6 pa pol še celo pot v avtu na ptuj, nazaj domov pa še tistih 45 minut na ptuju ko sva atija čakali ...mimogrede, oglašam se vam z novega računalnika...nam je včeraj tista stara kišta crknila, pa sva šla po novega no, da ne boste mislile da nama denar iz lufta leti... že nekaj mesecev dajeva na stran kr sva mela namen kupit novi rač....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 12:58:44
|
|
|
|
katka37
|
tatly, čez kakih 10 let ko bom bolj obvladala, ni problema, zdaj sem še začetnik pa mislim da bomo že na morju takrat, imate 17. se mi zdi krst trezika, za nov računalnik, pridno ga uporabljaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 4.7.2009 13:39:45
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 mamamajča, ojoj, 15 ur, ubogi tvoj ja, ja, do nadaljnega Hb, da se je danes zalomilo in so ostali doma
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......