|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
14.4.2009 13:07:33   
TinaV*
pa te bi trebalo vec priprav pa vec nas bi bilo paaa milion stvari se pa se mi se ne da ukvarjat prevec z njimi...sva se odlocla naj mala malo zraste pa bova takrat jaaaaaa mama v planu user posted image nevema pa kdaj 

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
14.4.2009 13:21:22   
suncicica
tina...midva z erikom sma se lani pogovarjala da bi se porocila,jaz imam vse zakramente on pa nobenega. in sem se malo informirala( sicer je odvisno kolko zategnjen zupnik je v kaki cerkvi), ti kot kristjanka imas pravico ki ti jo ne sme zavrnit noben zupnik- ti se lahko porocis s skomerkoli tudi ce nima nobenih zakramentov. in o tej stvari se vedno razmisljama,ker je stvar poplnoma enostavna. na obcini pa se ne boma porocila ker sma potem ob vse "materinske" ugodnosti. 

Stella in Pia

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
14.4.2009 13:22:22   
katka37
ojla, po dolgem času

sem vas pa le uspela prebrati, čeprav ste kar nekaj naklofale

čestitke najprej za mini rojstne dneve nekaterih malčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

timonu, emi in ostalim bolničkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej boljše

tina, za krst ste pa res imeli super vreme user posted image user posted image user posted image

tinove uhice so boljše, sem pa še vedno na bolniški, jutri grem na kontrolo še zaradi zob, ima namreč vse modre dlesni kar je lahko tudi znak za hemofilijo, ampak mislim, da ne bo nič, ker mu je že malo parkrat kri tekla pa ni bilo nič, vseeno pa se morama jutri iti pokazat, pa še voltaren sma dobila proti bolečinam, tako da ne delam nobene panike

drugače so prazniki minili kot šus, ker sem imela še dosti obiskov, so spali pri nas, danes pa smo končno spet sami in je malo več časa, sem že bila na sprehodu in šele ko sem bila že mimo ugotovila, da sem šla mimo ade

ada, drugič pa te res pocukam za rokav

toliko, zdaj pa dalje kuhat, po vsem mesu je danes na vrsti musaka z jajci, ker jih je pač treba porabiti user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.4.2009 13:25:26   
TinaV*
katka zdaj mamo v soboto krst..pa gledam vreme en dan pise 16 z soncem danes pa ze 14 z dezjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.4.2009 13:26:38   
TinaV*
ojej ja sun verjetno mas prav,ampak ta dva zupnika ko mam v mislih sta tezila ze pri krstu atiju za zakramente tako da ja prinas ne gre nic komplikacij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.4.2009 13:30:41   
katka37
tina, oprosti, kako sem bila lahko prepričana, da je to bilo ta teden user posted image
mogoče pa bo lepo, saj se dostikrat zmotijo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.4.2009 13:32:02   
tatly
tina saj pa tak dobis skoraj vedno povrjene stroske

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.4.2009 13:36:48   
katka37
tu je veliko napisanega o poroki, če eden nima zakramentov

http://www.najporoka.com/forum/forum_posts.asp?TID=657,

samo mene res razkuri, da skoraj vsak župnik dela nekaj po svoje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 408
14.4.2009 13:46:46   
suncicica
aha. za kakega drugega pa se nebi odlocla?  mislim jaz se ze ne mislim dat ustrahovat nekemu zupniku. ce mu jasno postrezes s svojimi pravicami nima kaj piskat......
to  da vam tezijo pri krstu je samo zato ker vecina ne ve kaksne ima pravice v cerkvi. jaz kot kristjanka ali ne ,lahko dam otroke krstit ce zelim-predpogoj da moram bit tudi jaz krscena pa je cisto izsiljevanje cerkve....jaz taka kot sem ,bi verjetno sla zupnika kar tozit ce bi mi zatezil s takimi.

Stella in Pia

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.4.2009 13:49:33   
suncicica
katka ,jaz imam se en link ko pises( neki kao zvezi zupnikov a kaj ze) vprasanja in ti dajo odgovore. sem tudi njim pisala in dobila jasen odgovor. torej vecina zupnikov res dela po svoje,ampak ker se nihce ne zbuni vedno obvelja njihova. konec koncev pa nimamo samo ene cerkve v sloveniji.

Stella in Pia

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.4.2009 14:40:45   
Anonimen
Petra imaš zs!

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
14.4.2009 15:41:52   
*monchy*
da še vam povem moje mnenje. user posted image

meni je to o krstu prav smešno da se obremenjujete. starši pri krstu sploh niso pomembni oziroma ne rabijo izpolnjevat nobenega pogoja. Boter je tisti ki rabi zakramente, ker bistvo krsta je da boter vzgaja poleg staršev otrok, in ker č se starši odločijo za krst pomeni, da so kristjani, tak da je res glaven samo boter. Midva ko smo nesli Timona h krstu sva mela probleme samo zaradi birme, ker ni bil boter birman, ampak se je na koncu vse dalo zmenit. Če si ti malo razumen pa mislim da se pride do enega kompromisa.

Glede poroke pa nama tudi niso komplicirali, ker mopj namreč nima birme, ampak je župnik reko da ni birma pogoj pri poroki ampak samo da si krščen.

Tak da glede krsta mislim res da se brezveze obremenjujete , al pa prite k našemu župniku pa ne bo problemof user posted image user posted image user posted image

Tak ze sem se pa razpisala za par dni nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 14.4.2009 15:42:20 >

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.4.2009 17:45:19   
suncicica
punce ste videle ta video....res sokira.
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/video-zvezda-je-rojena.html

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.4.2009 21:17:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada midva sva malemu kupla v daichmanu adidaske prejšnji teden user posted image full majo lepe user posted image pa drage tudi user posted image

no, mi smo bili v soboti in sem kupila adamu nike teniske, pa sem dala 19 eur, pa se mi ni zdelo dragouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.4.2009 21:22:56   
katka37
sun, zdaj pa sem dobila solzne oči pa kurjo kožo, ne moreš verjeti, kako lepo poje
sem mulcema takoj poslala da sta pogledala, sta bila paf čisto

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.4.2009 21:31:27   
ada2
katka kje sma se srečale?user posted image
mi lahko malo bolj natančne koordinate daš, ker sem srečala ful žensk z vozički...

sva pa danes celo dopoldne imela same opravke... najprej na csd vloga za otroške, potem na občini za tisti dodatek, ki ga da občina za novorojenca (dobim 150 euruser posted image ), potem na banko odpret varčevalni račun, pa na kavo v timo, pa domov, kjer me jue pričakala sestra z povito roko - ima vnetje živca v komolcu in sem jo morala še okoli vozit...popoldne smo se pa napokali v avto pa v MS, pa brez atija, ker je on šel po svojeuser posted image  sem še zdaj jezna nanj, ker je 2 uri po tistem, kaj sva se zmenila, da gremo rekel, da gre on nekam drugam... pa da bi vsaj kaj pametnega šel delatuser posted image  

in veselica s tremi v šoping sama... pa enega lulat, pa drugi lačen, tretji žejen...user posted image user posted image user posted image

in seveda adam kot adam naredi sceno v deichmanu... se dere po trgovini mama lulat me močno tišči... komaj uspem nuši naročit naj ostane tam z mihom in letim z adamom ven na travo lulat, on pa kar naprej govori in govori, pa mu pravim naj bo malo tiho, da ga ne bodo vsi gledala kako lula in se začne dreti na pomoč ena biba tukaj lezeuser posted image user posted image user posted image   seveda so se vsi obračali ... in kako je to zgledalo... tam na javnem v gužvi mu držim tega piceka, da se ne bi po hlačah polulal, on pa kriči zraven na pomočuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.4.2009 21:37:38   
ada2
sun nekaj imam za tvoji princeski

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.4.2009 21:42:17   
ada2
zakaj ko imam jaz čas ni nobene, da bi čvekla z mano?

morrak seznam bom naredila jutri, danes ni bilo časa...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.4.2009 21:47:19   
katka37
ada, user posted image user posted image user posted image  za miha, sem se dobro narežala zdaj
potem pa si bila res ti, v timi sem te videla, še z eno z vozičkom

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.4.2009 22:23:29   
katka37
eh, zdaj pa pišem traparije, user posted image user posted image user posted image  za adama

sicer pa se še pri svojih treh včasih zmotim pri imenih user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.4.2009 22:35:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, user posted image user posted image user posted image  za miha, sem se dobro narežala zdaj
potem pa si bila res ti, v timi sem te videla, še z eno z vozičkom

ja, z bivšo sosedo, ki ima zdaj tudi tretjega sva ugotavljale, da so tretji taki univerzalniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.4.2009 22:38:27   
ada2
drugič pa kar prisediuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.4.2009 6:57:23   
Anonimen
Dobro jutro!

najprej eno user posted image , se mi zdi, da sem je res potrebna. vse me boli -ne vem kako sem spala.
no danes pa nazaj v ormož moram na banko, pa vlogo za otroške kupit. sem komaj včeraj dobila po pošti, da moram dat novo vlogo(drugače bi itak pozabila)user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
15.4.2009 6:57:34   
katjakokol
user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.4.2009 6:58:33   
Anonimen
dobro jutro katja

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?