Magnesol (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LERO -> Magnesol (8.4.2009 8:23:40)

Že od tretjega meseca moram piti magnesol. Ker lekarna ni vedno odprta, so mi prinesli magnezij kar iz trgovine. Tableta ima enako količino magnezija kot krkin magnesol.

A še katera pije kak drug magnezij?

anika87 -> RE: Magnesol (8.4.2009 8:30:03)

Jaz pijem Donat Mg, ne redno, ko se spomnim, ima pa tudi magnezija.
Sem pa lani v prejšnji nosečnosti pila Magnesol po AC.

tia12 -> RE: Magnesol (8.4.2009 9:25:15)

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Že od tretjega meseca moram piti magnesol. Ker lekarna ni vedno odprta, so mi prinesli magnezij kar iz trgovine. Tableta ima enako količino magnezija kot krkin magnesol.

A še katera pije kak drug magnezij?

Jaz bi raje pila Magnesol, kot pa tiste iz trgovine. Zakaj si pa ne nabaviš večje količine, da bo zadostovala za dalj časa??

kalypso -> RE: Magnesol (8.4.2009 13:10:24)

Jaz magnesola ne morem spravit dol, pijem Fidimag 1x na dan (to je kot da bi vzela 2x magnesol) je boljšega okusa, malo kisel, kot limonada, pa donat.

TomTaylor -> RE: Magnesol (8.4.2009 14:34:27)

Raje kupi v trgovini Donat, je bolje kot pa ti umetni vitamini in minerali.

Hope2 -> RE: Magnesol (8.4.2009 16:55:17)

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Jaz magnesola ne morem spravit dol, pijem Fidimag 1x na dan (to je kot da bi vzela 2x magnesol) je boljšega okusa, malo kisel, kot limonada, pa donat.

Tudi jaz sem tega pila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ella123 -> RE: Magnesol (14.4.2009 14:48:22)

Pijem Donat, ima še druge minerale, ne le magnezij

_sanja_* -> RE: Magnesol (14.4.2009 16:50:45)

Meni je grozil prezgodnji porod, ko sem v 22t pristala v P, zato sem spila ogromno magnezija.

V lekarni sem vprašala, če moram nujno piti ravno Magnesol, pa mi je odgovorila, da je popolnoma vseeno katere magnezijeve tablete pijem, samo treba je pač potem prilagodit količino (mg).

[Spiti sem morala 3 Magnesole na dan (kar je znašalo 450g), tablete, ki sem jih kupila v trgovini pa so imele ena po 200g, zato sem pač mogla količino spremeniti.] 

Stran: [1]