kopalniška viseča omara kolpasan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

mala zirafa -> kopalniška viseča omara kolpasan (8.4.2009 8:18:07)

Ima katera eno izmed teh ozkih visokih omaric, ki imajo spodaj izvlečni koš za perilo?Prodajalka mi je rekla da v ta koš gre samo ena velika brisača in da češ se ti ne splača kupiti takšnega elementa.Ker kopalnica ni velika se pozna vsak cm.Naj postavim na tla navadno košao pa nad košaro eno visečo omarico?kaj bi ve naredile?

mala navihanka -> RE: kopalniška viseča omara kolpasan (8.4.2009 8:32:29)

Živjo,midva jo imava pa je super,ker imava zelo malo kopalnico in je zelo uporabna  za spodnje perilo,za brisače ,nogavice ...(za take stvari ko se  slečeš in greš pod tuš je pa dovolj velika)res pa je da za hlače,kakšne večje puloverje pa nebi bilo dovolj prostora (to imam posebej koš v kurilnici kjer perem).

mala navihanka -> RE: kopalniška viseča omara kolpasan (8.4.2009 9:18:16)

Se opravičujem,midva nimava viseče omare ampak stoječo in v spodnjem delu je skrita košara za perilo.

mala zirafa -> RE: kopalniška viseča omara kolpasan (9.4.2009 8:25:00)

Saj ni važno tudi če je stoječa, lahko ji dam nogice stran in montiram na zid.Gre se mi predvsem za velikost košare.Jaz stroja nimam v kurilnici ampak v kuhinji ker  imam pomanjkaknje prostora.Na teden pa imam 2-3 stroje perila.A so vse dimenzije teh omaric enake?Je kdo kpoval v Monfalconu v trgovini Cescutti?

Natyy -> RE: kopalniška viseča omara kolpasan (9.4.2009 20:27:46)

Imam kolpasanov element z dvema košarama za perilo in je super. Eden sam bi mi bil malo majhen. Se pa da kombinirat elemente po želji in to mi je super.

mala zirafa -> RE: kopalniška viseča omara kolpasan (10.4.2009 8:29:20)

Mislim da tega dvojnega ki ti misliš je kar širok.V poštev pridejo ozki elementi.Sem videla v Merkurju tega dvojnega in je super.

Stran: [1]