Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: firbec 8.4.2009 7:57:51
|
|
|
|
murkica
|
Med nosečnostjo je povečan beli tok. Ker vse pospešeno deluje in se ustvarja novo življenje, je še posebaj na začetku bolj izrazitejši. Jaz imam ves čas gor dnevni vložek na hlačkah, ker drugače bi se lahko na vsako uro preobračila. Tako, da možno je, da je to znak, ampak zagotvo ti bo povedal šele test. Držim pesti, da zagledaš magični
|
|
RE: firbec 8.4.2009 9:14:39
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Med nosečnostjo je povečan beli tok. Ker vse pospešeno deluje in se ustvarja novo življenje, je še posebaj na začetku bolj izrazitejši. Jaz imam ves čas gor dnevni vložek na hlačkah, ker drugače bi se lahko na vsako uro preobračila. Tako, da možno je, da je to znak, ampak zagotvo ti bo povedal šele test. Držim pesti, da zagledaš magični se podpišem pod murkico.....držim pestke, da si res
|
|
|
|
RE: firbec 10.4.2009 6:48:55
|
|
|
|
teji
|
no včeraj bi mogla dobit ,pa ne duha ne sluha o njej drugače je točna kot ura,edino prsi me malo bolijo,kar se tiče sp.dela samo napihjen-bolečin ni prej so skoz bile pred !!!!
|
|
|
|
RE: firbec 10.4.2009 9:36:50
|
|
|
|
majalina
|
teji, upam, da je ratalo!!! javi!!!
|
|
|
|
RE: firbec 10.4.2009 10:29:15
|
|
|
|
aqua77
|
čakamo na rezultat... javi!!
|
|
RE: firbec 10.4.2009 12:43:00
|
|
|
|
teji
|
no v ponedeljek bom test delala če ne bo k me cist nč ne matra koker mal soka popijem me mal zagaga matra!!!se javim
|
|
|
|
RE: firbec 10.4.2009 12:52:01
|
|
|
|
teji
|
aja po kolkem času izostanka vam je pokazalo
|
|
|
|
RE: veliko belega toka po ovulaciji 10.4.2009 14:32:38
|
|
|
|
*viva*
|
Ej Teji! Pri meni čisto isto! Jaz bi pa mogla dobit v ponedeljek pa tudi ni nič videt. Ampak ta beli tok...kr v torek se je pojavo...pa še skoz mi je nekaj slabo Bomo videli drug teden če bodo kake take al pa drugačne novosti. lp
|
|
RE: veliko belega toka po ovulaciji 10.4.2009 17:46:31
|
|
|
|
teji
|
mene zaenkrat sam zgaga peče!!!
|
|
|
|
RE: veliko belega toka po ovulaciji 13.4.2009 14:09:19
|
|
|
|
teji
|
no evo spet jst danes zjutraj se mi je pojavu tk rjavo-roza izcedek do zdaj se mi še ni ulilo bomo do jutri počakali in cb nabavli vsem ostalim pa
|
|
|
|
RE: veliko belega toka po ovulaciji 14.4.2009 10:05:09
|
|
|
|
teji
|
danes se javljam evo en velik--- pa še se grozno vlila
|
|
|
|
RE: veliko belega toka po ovulaciji 14.4.2009 10:27:22
|
|
|
|
Pupa83
|
teji,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?