|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
28.4.2009 11:49:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Se pa vidi zatišje tle gor oz. kako se počaci polni tema krofkov in jagoduser posted image ....

imam monologe samo, da pridemo do 200 strani. Ej, mam še dosti delauser posted image , celih 13 strani...325 postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca ,ja samo res je kr zatišje,sedaj so že vse večina mami ce in so se res že prestavile k krofkom in jagodam ,.kjer si delite/mo nasvete,ti in jaz pa detelja smo pa še tudi tukaj zelo aktivne ,no pa še katera pride kaj pokukat user posted image user posted image

jst se tudi še trudim, a ne? user posted image user posted image

seveda seuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej jst bi se še bolj pa kronično pomočnikov primankujeuser posted image user posted image user posted image ...jst ne vem kok bom šla v Rim če pa ni nobene vzpodbudeuser posted image user posted image , moram nekaj poštudiratuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
28.4.2009 11:51:44   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Jaz sem tudi še kar tuuser posted image ....

Zdaj se odpravljam v P, na ctg, pa mislim da ne bo nič posebnega pokazal.. Mala beba se je prejšnji teden ful umirila, sem že mislila, da zdaj pa sigurno bo kaj.. Potem je pa od sobote do včeraj divjala cele dneve in noči.. UH. No danes je spet čisto mirna.. Bomo videli kaj bodo rekli pametnega..

*zavzdih*...

Sonček, lepo da si spet med nami, in da nas še malo bodriš, tiste, ki smo še ostale tukajuser posted image

pozdravček

Đ

naš bebi je tudi ful živahen, mi ni treba nikoli gibov štetuser posted image ...
anca javi kako bo na CTGuser posted image ...jst sem bla tudi danes pa ni blo nič posebnegauser posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
28.4.2009 11:53:55   
brigita23

Se pa vidi zatišje tle gor oz. kako se počaci polni tema krofkov in jagoduser posted image ....

imam monologe samo, da pridemo do 200 strani. Ej, mam še dosti delauser posted image , celih 13 strani...325 postovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca ,ja samo res je kr zatišje,sedaj so že vse večina mami ce in so se res že prestavile k krofkom in jagodam ,.kjer si delite/mo nasvete,ti in jaz pa detelja smo pa še tudi tukaj zelo aktivne ,no pa še katera pride kaj pokukat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image včasih moram pisat neumnosti, da je pol kakšna kritika, posmeh ali kaj podobnega, da se me še oklincauser posted image user posted image user posted image , vsaj tako bomo prišle do 200user posted image

jpo res je ,

brigita
.mogoče greš pa že kj prej v P ,seveda spoznat svoj-vajin zakladek 

JAH...bi si zelo želela...zdej pa ga res tak nestrpno pričakujeva, da ti ne znam opisatuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
28.4.2009 11:56:57   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo zdaj imam malo časa k mali spi.

Ko sem brala kako ste vse mislile name in držale pestke so mi stopile user posted image v očke in sem začela kar jokat.Zlate ste user posted image

prva noč:spali smo dobro,mali se je dojil na 2h potem pa od 4-7 spal kot topuser posted image user posted image
PORODNA ZGODBA:user posted image

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 minuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vemuser posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidimuser posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GA user posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkaluser posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala jst si ga tudi pumpam, ker bi se mali skoz pr mamici cartal jedel pa nič user posted image  
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok lepo user posted image

sonček čudovita porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si me še enkrat spravila v jokuser posted image ....že tisti dan ko si rodila sem jokala, sej nisem mogla vrjet da sem še nekaj ur prej gledala tvoj trebušček, zvečer pa si mi že poslala slikico Aleksa.

Tudoi ti si faca...predvsem pa pravi sonček, super mamicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image oj brigitka moja ,saj bo.Vem kako ti je ,sedaj k smo e vse od nae pet peresne deteljice rodile ti pa še čakaš-upam ,da bo čim prej in da boš potem tudi ti tako delila z nami porodno zgodbo ,ki naj bo čim lepša.Meni bo ostala vedno v spominu.
Nikar ne jokaj k bom še jaz.Jaz sem pa jokla k dež k sem vas brala kako ste mi stale ob strani.dihale z mano,držale pestke ,navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček - ker nimam pretirano časa da bi za nazaj brala, sem šele zdle prebrala tvojo porodno zgodbo in ti povem da si mene tudi full ganilauser posted image , sem kr začela podoživljati kako je bilo pri nam in kako je bilo lepo spoznati otročka. Joj res lepo. Res lepa zgodba.user posted image
hvala ,ja res je ,tko lepo ko se spomneš a ne.Jaz sem vse pozabila kar je bilo hudega in sedaj se že veselim čez kake 3 lete ponovnega doživetja user posted image user posted image user posted image

BRAVO SONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem pa morda spet skupaj zanosimouser posted image ...no sam jst moram še prej našega user posted image  spravit na svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
28.4.2009 12:01:27   
brigita23

Olitno nobene ni gor in sem imela monologe user posted image
Vas še pridem pogledat malo kasneje
Vsem user posted image  želim čimprejšnji let za Rim in da nas razveselite z lepo porodno zgodbo. Aja pa na slikco ne pozabit user posted image

OOOO babi...kako smo? zdej že super a neuser posted image user posted image user posted image user posted image , smo se včeraj z Nino vidl, pa smo eno kavico spil. Sta bla s tamalo na sprehodu. Pol jo je pa šla k men gor podojit pa sem jo malo cartalauser posted image ...kok je luštna, pa zdej ma ravno toliko kg kot naš bebi ko je še v bušijuuser posted image user posted image user posted image ... Je pa rekla da sta se čuli in da ste že bili na sprehodu. Uživajte, upam da bomo mi tudi kmaluuser posted image . Ti najbolj veš kako je to čakanjeuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
28.4.2009 12:12:41   
detelja
brigita evo mal spodbude od mene user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tk zdaj pa si ustvari mal poredne misli...pokliči dragega in akcija...zvečer pa akcija za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
28.4.2009 12:16:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

brigita evo mal spodbude od mene user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tk zdaj pa si ustvari mal poredne misli...pokliči dragega in akcija...zvečer pa akcija za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaki pomočniki ,zdaj mi pa lušte delate ,mi pa sedaj ne mormo do pregleda pri G user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj bo ,bomo pa pol k noriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
28.4.2009 12:16:38   
sonček85

evo zdaj imam malo časa k mali spi.

Ko sem brala kako ste vse mislile name in držale pestke so mi stopile user posted image v očke in sem začela kar jokat.Zlate ste user posted image

prva noč:spali smo dobro,mali se je dojil na 2h potem pa od 4-7 spal kot topuser posted image user posted image
PORODNA ZGODBA:user posted image

Vse se je začelo  23.4 ob 5,30h ko sva se z dragim peljala  v CE da je šel v službo.Potem sem jaz vzela avto ,da bi šla v Laško dat še vodo ,saj naj bi imela pregled ob 13h popoldan.Ko sem se vstala me je tko šravfalo in zvijalo da sem rekla dragemu da mislim ,da o pa danes res kaj kot mi je napovedala Jnanja in da mogoče ga pokličem da naj bo pripravljen.Jaz se še lepo peljem domov z avto,pridem tle na rr,grem na wc roza izcedek ko sem se obrisala,potem se odločim da grem še pospravlat in obrisat prah ,malo visim na rr ,potem pa grem spet na wc kjer je bil sluzast izcedek z rdečimi nitkami(po moje čep-da se je rahlo luščil,ker čula nisem da bi kaj štrbunknilo v WC ) no in potem grem pod tuš(še prej sem ves prah in vse počistila ,kopalnico,...)in pokličem draggega da če lahko gre takoj iz službe da se prpeljem v CE in greva v P se pogledat.Ja frajerka sem šla še z avtom v CE sama s popadki na 15 minuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa prideva z dragim v P kjer me pošljejo po kartoteko,in potem sva tam še čvekali lepo z Brigito ,ki je tudi imela CTG(PRAVA FACA JE)me dajo na CTG 8kaj je pokazalo ne vemuser posted image ),potem pregled in mi reče G da sem odprta 4cm ,lepo zmehčano in da gremo  kr  v pripravo za porodno in klistir,meni so kr solze pritekle od vsega k nisem mogla verjet da zdaj bo šlo pa zares.Pokličem dragega mu povem in je nto je on še lahko šel za 1-2h malo naokoli jaz pa sem mu sporočila k sem čičala na WC -ju da naj počasi pride  da bom šl kmalu v P in da ga pokličejo .Pred tem sem seveda vse obvestila da grem v porodno user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla v porodno ,me dajo na CTG , in sem čakala dragega.Ko je prišel sem imela popadke že na 5 minut,saj so mi dodaljali še malo umetnih,odprta sem pa že bila za 5cm
Popadki so bili čedalje bolj močni ,bolj pogosti  in dala mi je še za proti bolečinam eno injekcijo(dolantin al kaj) no in  potem smo že bili v veliki pripravi za Aleksa ,ki pa nikakor ni hotel da bi se še rodil ,saj se nekaj časa nisem dovolj hitro odpirala mali pa je kr silil dol user posted image user posted image ,no in potem me G pregleda in reče oooo zdaj smo pa že čist odprti in gremo probat potisnat,prvič ni šlo,potem je rekla še par popadkov in potem spet probamo-spet nič,medtem sem pa jaz že sama tko potiskala da se je glavica videla(bila sem že čist hin in nisem imela več moči) in potem smo šli do konca,babice so bile super,moj je bil pravi srček in  tako smo  rodili ob 18.01 zdravega fantka s pomočjo dveh babic in G.Ena babica mi je širila presredek  za glavico da je lepo lezla ven,ena se mi je pa tudi malo ulegla na trebuh saj nisem imela več moči,sem že rekla vmes da se bom raztrgala pa je rekla G da ne da naj še samo 1x potisnem in bo zunaj-še moj je rekel glavico vidimuser posted image user posted image in tako sem potisnila z vso močjo koliko je šlo in tako zagledala princa-sončka.Prve besede so bile MARKO SLIKAJ GA user posted image user posted image (še babica je rekla počakajte da ga mlo obrišemo ,sem pa rekla vseeno je saj je tko cartkan )nato so mi ga dale na trebuh in  k prsim  in to je bil moj prvi najlepši trenutek s sinčkom,nato so sledili vedno lepši ,ki so še danes in bodo vedno ,vsak dan .Sledilo je vaganje,.... in prvi podoj
Z dragim se ga ne moreva nagledat
Ko smo prišli včeraj domov je spal  od 15-20h in če ga nebi zbudila da sva se šla previt in nahranit bi še kr spančkaluser posted image je tak mali cukerček.

mleko:ga je toliko da me prsi prav bolijo in sem si že naročila prsno črpalko da si ga bom še pumpala jst si ga tudi pumpam, ker bi se mali skoz pr mamici cartal jedel pa nič user posted image  
videz.je cel ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok lepo user posted image

sonček čudovita porodna zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa si me še enkrat spravila v jokuser posted image ....že tisti dan ko si rodila sem jokala, sej nisem mogla vrjet da sem še nekaj ur prej gledala tvoj trebušček, zvečer pa si mi že poslala slikico Aleksa.

Tudoi ti si faca...predvsem pa pravi sonček, super mamicauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image oj brigitka moja ,saj bo.Vem kako ti je ,sedaj k smo e vse od nae pet peresne deteljice rodile ti pa še čakaš-upam ,da bo čim prej in da boš potem tudi ti tako delila z nami porodno zgodbo ,ki naj bo čim lepša.Meni bo ostala vedno v spominu.
Nikar ne jokaj k bom še jaz.Jaz sem pa jokla k dež k sem vas brala kako ste mi stale ob strani.dihale z mano,držale pestke ,navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček - ker nimam pretirano časa da bi za nazaj brala, sem šele zdle prebrala tvojo porodno zgodbo in ti povem da si mene tudi full ganilauser posted image , sem kr začela podoživljati kako je bilo pri nam in kako je bilo lepo spoznati otročka. Joj res lepo. Res lepa zgodba.user posted image
hvala ,ja res je ,tko lepo ko se spomneš a ne.Jaz sem vse pozabila kar je bilo hudega in sedaj se že veselim čez kake 3 lete ponovnega doživetja user posted image user posted image user posted image

BRAVO SONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem pa morda spet skupaj zanosimouser posted image ...no sam jst moram še prej našega user posted image  spravit na svetuser posted image user posted image user posted image

ja res je ,to bi bil hec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4708
28.4.2009 12:16:40   
sonček85

user posted image user posted image user posted image včasih moram pisat neumnosti, da je pol kakšna kritika, posmeh ali kaj podobnega, da se me še oklincauser posted image user posted image user posted image , vsaj tako bomo prišle do 200user posted image

jpo res je ,

brigita
.mogoče greš pa že kj prej v P ,seveda spoznat svoj-vajin zakladek 

JAH...bi si zelo želela...zdej pa ga res tak nestrpno pričakujeva, da ti ne znam opisatuser posted image
verjamem ,jaz držim pesti da bo še pred majem ,samo da nam pol km ne pobegneš k majčicam user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4709
28.4.2009 12:17:36   
sonček85
Grem zdaj kosilat ,je dragi prinesel kosilo od tašče user posted image
moj mali pa še kr pridno spi od 11.30huser posted image pa po moje še kr do kake 13-14h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
28.4.2009 12:27:17   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Halo, sem še vedno tukaj, jaz nimam čist nobenih znakov, da bom kdaj rodila. Sem že 8 dni čez. Delam pa vse, da bi bilo kaj-na vrtu, na parceli, v stanovanju delovne akcije-pa nič. Sem se že skoraj sprijaznila, da mi bojo sprožli porod.
Ali pa naši dojenčki res čakajo maj...

se ti pridružujem,js bom pa jutri en teden čez rok-se tolažim z besedam G,da so mi mogoč napačen datum izračunal-to sem izvedela včeraj,čeprav po UZ je pa še teden dni starejši kao... bomo videli... mogoče bojo pa naši user posted image res majčki user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
28.4.2009 12:30:27   
ninica23

HALO PUNCE MOJE

evo mene s CTG...nič novega, mali živahen, plodovnice dovolj, naslednji pregled v četrtekuser posted image .

Uff danes je pa tak zoprno vreme, da sem se odločila, da bom kr bolj lenarila...nekaj papirjev bom pomagala mojmu zrihtat, zlikala en stroj cot, to je pa tudi vseuser posted image ....pa tule na rr vas bom zabavalauser posted image

se podpišem pod tole! user posted image     
user posted image user posted image user posted image za pregled

Neposredna povezava do sporočila: 4712
28.4.2009 12:38:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro punce!

Mene je spet tamala vrgla iz postelje, in sicer kar njeno brcanje. Očitno tudi danes še ne gremo rodit, ker je malček še vedno zelo živahen, pa tudi krčev nimam - morda pa čaka, da bosta imela s sestrico Mašo na isti dan rojstni dan. Bom morala očitno it kakšne jogije dvigovat, da bo kej, ker vse drugo ne pali.

Upam, da je katera zamudnica danes ujela vlak za Rim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PAT ti si faca...jst pa jutri še z recinosovim oljem probamuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
28.4.2009 12:39:38   
brigita23

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

VOV, VOV, VOV......ufffff sem pa zdle tele slikce vidla me je pa kr špiknaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala detelja, da si mi priskrbela mal popestritveuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
28.4.2009 12:43:39   
brigita23
detelja- seksamo vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nič ne pomaga

sonček- jst si pa tudi full želim, da bi bil aprilčekuser posted image ...ufff, te želje. dober tek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4715
28.4.2009 12:48:38   
brigita23
ZDEJ GREM PA NEKAJ KUHATuser posted image ....smo lačniuser posted image

se tipkamo kasneje
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
28.4.2009 12:52:48   
detelja

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaki pomočniki ,zdaj mi pa lušte delate ,mi pa sedaj ne mormo do pregleda pri G user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj bo ,bomo pa pol k noriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

da te potolažim, detelja tudi ne more...sem imela 5 šivov...bivacin sprej je ful poamgal...zdaj že lahko normalno sedim, nič ne boli,...mogoče tu pa tam kaj malo zategne ampak je super....če imaš bepanten plus si sam lepo maži pa bo hitr boljše...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
28.4.2009 12:54:59   
detelja

detelja- seksamo vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nič ne pomaga ja, pol pa dejte 10x na danuser posted image se spomniš tega navodila "4-6x na dan"...zdaj razturaj, ker pol nikoli ne veš, kako bo rožica...jaz moram še kar na suhem čakat, dragi pa me "ogreva"user posted image user posted image user posted image

sonček- jst si pa tudi full želim, da bi bil aprilčekuser posted image ...ufff, te želje. dober tek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4718
28.4.2009 13:15:21   
sonček85

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

da te potolažim, detelja tudi ne more...sem imela 5 šivov...bivacin sprej je ful poamgal...zdaj že lahko normalno sedim, nič ne boli,...mogoče tu pa tam kaj malo zategne ampak je super....če imaš bepanten plus si sam lepo maži pa bo hitr boljše...

kako smo boge a ne .No jaz šivovo res nimam(boga si in vse ,ki jih imate).Aja naj ti nekaj povem za bivacin.Je Junona vprašala sestro tam če si kupi bivacin in ji je rekla da ne da bolje da se kr samo tko celi .Zdaj pa ne vem ali si je kupila ali ne.

mene nič ne boli,ja razen to da sem prvič v življenju dobile hemoroide(vsaj mislim ,da je to to k mi je junona povedala kako zgleda-prej nisem vedela )mam take bulice ,a male tko da nii ne boli,vsaj to user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
28.4.2009 13:15:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: akina

Halo, sem še vedno tukaj, jaz nimam čist nobenih znakov, da bom kdaj rodila. Sem že 8 dni čez. Delam pa vse, da bi bilo kaj-na vrtu, na parceli, v stanovanju delovne akcije-pa nič. Sem se že skoraj sprijaznila, da mi bojo sprožli porod.
Ali pa naši dojenčki res čakajo maj...

se ti pridružujem,js bom pa jutri en teden čez rok-se tolažim z besedam G,da so mi mogoč napačen datum izračunal-to sem izvedela včeraj,čeprav po UZ je pa še teden dni starejši kao... bomo videli... mogoče bojo pa naši user posted image res majčki user posted image

user posted image meni je tudi rekla otroška sestra v P če smo kak teden čez rok ,ker je imel prva dva dni mali full suho kožico na nogah,zdaj je pa že super user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
28.4.2009 13:19:26   
KatMat
drzimo pesti punce da vse fajn opravite...me se ze tud pridno pripravljamo na nas mesec!!!

pa pohitite punce, bo treba majsko izmeno narest!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
28.4.2009 13:26:11   
brigita23

detelja- seksamo vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nič ne pomaga ja, pol pa dejte 10x na danuser posted image se spomniš tega navodila "4-6x na dan"...zdaj razturaj, ker pol nikoli ne veš, kako bo rožica...jaz moram še kar na suhem čakat, dragi pa me "ogreva"user posted image user posted image user posted image

sej bi, sam ne vem če bi sramna kost zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mojga še za 1xna dan komi prepričamuser posted image , sploh zdej ko ve da sem 2 cm odprtauser posted image user posted image , sej se še spomniš kok je to ne detelja moja dragauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
28.4.2009 13:27:10   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

drzimo pesti punce da vse fajn opravite...me se ze tud pridno pripravljamo na nas mesec!!!

pa pohitite punce, bo treba majsko izmeno narest!!!user posted image user posted image

sej tele vaše majčice so že začele malo prehitevatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ve tudi čimprej in čimlažje opraviteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
28.4.2009 13:29:45   
brigita23
sonček- hemeroidi...uuuuuu, kaj šele pol mene čakauser posted image ...jst jih mam že zdejuser posted image ....no pa sam da te ne bolijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4724
28.4.2009 13:42:57   
detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kako smo boge a ne .No jaz šivovo res nimam(boga si in vse ,ki jih imate).Aja naj ti nekaj povem za bivacin.Je Junona vprašala sestro tam če si kupi bivacin in ji je rekla da ne da bolje da se kr samo tko celi .Zdaj pa ne vem ali si je kupila ali ne.

mene nič ne boli,ja razen to da sem prvič v življenju dobile hemoroide(vsaj mislim ,da je to to k mi je junona povedala kako zgleda-prej nisem vedela )mam take bulice ,a male tko da nii ne boli,vsaj to user posted image

ziher je najboljše če se samo od sebe zaceli...sam to je tako mesto ko je skoz vlažno in je to bolj težko pa še za sedet...meni je bivacin ful pomagal pa mi ni žal, da sem ga uporabila...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?