veronikab -> RE: Aprilčice 2009 - V. del (24.4.2009 11:32:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto. Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.
|
|
|
|