Miška2006 -> RE: Aprilčice 2009 - V. del (20.4.2009 15:36:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy Ojla punce[sm=smiley1.gif] da se javim malo z zamudo[sm=smiley36.gif] , je bil tako naporen vikend, da nisem prišla do računalnika[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] , skoz se je neki dogajal, pa z otroci smo šli na izlete- še zadnje pred prihodom novega člana[sm=smiley1.gif] . [sm=bravo.gif] čestitke tistim, ki ste v tem času rodile[sm=bravo.gif] [sm=rozica.gif] [sm=pikapoka2.gif] sedaj pa da povem, kakšno je stanje pri nas- v soboto sem imela ctg in je bilo vse v najlepšem redu- so me poslali domov in rekli naj pridem danes nazaj, danes pa spet ctg, potem pregled pri G in me je vprašal če hočem roditi danes al bi raje jutri, pa sem se odločla da bom raje jutri, da si doma še mal pripravim[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] , ma me je kr mal stisnl, ko je reku, da grem lahk kr rodit[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] , ja tko da jutri zjutraj ob 7-ih me že čaka klistir potem pa umetni in zelo upam, da bom kmalu imela svojega škratka v naročju. Edino mal me skrbi kako je roditi z umetnimi popadki, ker sem zdaj dvakrat samo s svojimi[sm=zmeden.gif] , upam da ne bo sile[sm=smiley1.gif] sonček tebe bi prosila, če mi na ZS sporočiš št. ,da ti jutri javim veselo novičko[sm=smiley1.gif] punce uživajte, jaz vas grem pa še mal prebrat za nazaj- sem vidla da ste ble zelo pridne[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Jst sem imela umetne popadke in sem rodila v eni uri od predrtja mehurja. Umetne pa so mi dali pa še pol urce preden so mi predrli mehur. Je pa res, da nisem imela problemov z odpiranjem. Vem pa, da druge, ki se ne dobro odpirajo lahko, kljub umetnim rojevajo 2 ure in več. Če bi imela še to možnost, bi šla še 1x rodit z umetnimi, kljub temu, da kar šopajo, a se da vse zdržat. Še posebej ti vse bolečine minejo, ko v rokah držiš tvojga tako pričakovanega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Kar korajžno!
|
|
|
|