|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 12:20:04   
darjatimci
Pa jasno da varčujemo mislim,da smo več al manj vsi ratal gorenjci,da se kaj privarčevat samo plan je treba naredit.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 12:22:39   
Pajaca
Mi pa kar lepo na banko nesemo, da jo navadim na šparanje... ha ha.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 12:23:56   
Čiračara
Bravo Pajaca...dobra ideja:bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 12:25:26   
Pajaca
Men je bilo najlepš ko sva šla z nonotom na banko. Najprej sva doma preštela denar(eneparkrat), pol sva ga še v banki, pol so ga pa še čez uno fino mašino vrgl. Pa ribnik so imel v banki, pa sam za otroke je bila. Zdej žal nimajo več ribnika, niti akvarija.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 12:38:57   
Margareta
Joj, kaj ste mi slabo vest naredile:bravo:, o varčevanju razmišljam že kakšen teden. Prej je šla moja cela plača tako - sem jo pogonila,najprej položnice potem pa kar je ostalo za čevlje, cunjice, kakšno knjigo, pa rada hodim ven jest.

Zdaj sem pa noseča in premišljujem, da tole ne bo šlo več tako. Bom morala malo na stran dajati. Že oprema za dojenčka je bila kar draga, pa še hišo zidava in se bom morala 100% poboljšati.:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 13:18:25   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo:mi pa šparamo za fasado,da bo pozimi mal topleje.:bravo::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 14:05:54   
Anonimen
Jaz tudi ne znam šparati. Ko rečem, da bo ta mesec dala na stran npr. 100 €, pa spet pride neki dodatni strošek, pa ne gre. Prekletstvo je nad mano.:grrr::grrr:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 15:25:29   
polona2
Ne (še):((, bo pa treba:((...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 15:31:15   
koruzica
Naj vam zaupam recept za šparanje:
najprej plačajte sebi, to pomeni, da si dajte na stran 5 al 10 jurjev, potem pejte plačat položnice,potem sledi hrana in življenske potrebščine, šele nato...pridejo čevelci, pa oblekce, pa razni pripomočki, ki jih kupimo pa potem stojijo doma...pa so mogoče stali samo 1200 sit, pa 5 x smo tako nardili, in smo ob 6 tisoč...kar poglejte kolk stvari mamo v bajti ki nam stojijo, in so bili strašno zanimivi samo ko smo jih videli v izložbi...Morte vedet da so izložbe nalašč tak naravnane in pripravljene, da kar zlezemo noter...da ne govorim o gostilni; priznam, da včasih je kar hudo ko greš z oštarije trezen, brez 5.ih jurjev(minimum), to je takrat ko mamo dedci kako debato...in naenkrat jih ni...se še spomnite;prej 6 jurjev, sedaj 5, in če jest kot ded'c :)- to ponovim še drug teden, je to skupaj 16 jurjev...A ste vidli, kam grejo din-din?

Pa nisem proti temu, da si ne bi kaj privošču, samo včasih se pa mal usedem pa gruntam, kaj mi je blo tega in onega potrebnega...

Dejansko pa se nekaj le lahko našpara, samo začet je treba: midva z D@ISY šparava v vzajemnih skladih, za Hano mava dolgoročno naložbo, cca 12-14 let, mesečno po deset jurjev...A vam zračunam, kolk to pride, če bo 7% letni donos? Bom drugič :)

Sam vlagam na trge,( prav tako skladi), ki so perspektivni...tujina...sem že zelo zadovolen, kar se je lani nabralo v mošničku...in seveda oplemanitilo...NE, ne,...ne na banki...:):)

Prej sem zasledu, da se ne splača šparat...seveda se ne, ker bi vsi radi TAKOJ veliko zaslužili, da bi še več zapravli...spomnite se pa na naše malčke, kako se bodo šolali, če ne bo 'fedra' pod palcem...zato mislim da so vzajemni skladi postali zelo popularni, samo ne vsi...vedet moreš kam...

A se strinjate z mano? Sem za konstruktivno debato, lahko tud na privat.

Lep pozdrav,
:duda:, :rozica:, Koruzica

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 15:42:40   
kofetek2010
a ti povem zakaj ne?
zato, ker imam vse kar sem si želela in kar potrebujem, pri nas gre denar izključno za stroške in ne za investicije, oba imava vredu plači in dokler nama posel gre in dokler sva pripravljena delat, se nimava česa bat 8)

pri nas so izdatki (stroški ali odhodki) manjši od prihodkov (plač), tako da vsak mesec kr nekaj ostane in nam, na srečo, ni potrebno vezat konec s koncem :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 16:48:18   
Annny
Mi2 dava vsak mesec 150K v tuje vzajemne sklade in delnice.
Lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 22:01:44   
Anonimen
Anny, kaj kune misliš?:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 22:16:16   
mala maja
JA JA

SAD GA VIDIŠ čez deset minut GA NEMA :)-:)-:)-

Pa sej kako nej našparamo pri reh mulcih pa še v novo hišo mislmo it :zmeden:

JA no edino to , tud mi mamo šparovčke pa drobižka nosmo na banko, sam kaj k je blo tri mesece nazaj taka kriza da je mamica vsega denarčka dol pobrala (no sej je vrnila sam čemu pol šparam)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 22:19:39   
Anonimen
:)-:bravo:ali veste kaj imajo skupnega plača in menstruacija?-------
pride pa odide pol se pa lahko j....

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Ali kaj varčujete?
10.5.2005 23:47:53   
Annny
150K= 150.000 sit= cca. 600 Eur;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Ali kaj varčujete?
12.5.2005 12:51:11   
Meggi

In kateri so tisti skladi ki se res splačajo. Jaz imam veliko željo po varčevanju- da bi le blo neki na strani. A tak ko je že ena rekla- prekletstvo je nekje zmeraj v kotu. Al pride neki pa neki,... eni se ženjo, eni k mirmi( bližnji no), pa ne pretiravaš- a neki daš. In se podere. Pa te razp... zakaj žviš da zmeri neki delaš pa nimaš nič. Si greš kupit jagode pa kake cajntge zravn in se mal ohladiš- pa zapraviš kaplico po kapljico.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Ali kaj varčujete?
12.5.2005 12:58:19   
Primoza
Varčujem razpršeno: 14000 sit mesečno NSVS 10 let;
15000 mesečno dodatni pokojninski zavarovanji; 100000 mesečno v tuje delnice; 50000 mesečno v domače delnice. S tem da je to povprečen znesek, kr je potrebno tudi odvajati denar v amortizacijo stvari, enkrat več drugič manj.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Ali kaj varčujete?
12.5.2005 14:23:45   
Anonimen
:zmeden:hej punce mogla sem spremeniti nick zaradi špijunov:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Ali kaj varčujete?
12.5.2005 14:34:52   
Meggi
Ma mene zanima kolk so zihr ti pokojninski skladi. Kdo mi pa lahko jamči da ko jo bom(čejo bom) penzijo- da bom to dobla nazaj. Intak pa nimam od česa dat, madona.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Ali kaj varčujete?
12.5.2005 18:00:16   
Anonimen
Annny, prav fouš sem ti, da lahko vidva dasta toliko na stran vsak mesec. To je moja cela plača, brez katere nikakor ne bi mogli preživeti. Jaz bi tudi tam delala, kot ti.:((:((:((

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?