mastercard (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

nika1 -> mastercard (7.4.2009 13:28:24)

Zanima me če katere ve , kaj se zgodi če ne uspeš poravnati mesečno zapadlo
obveznost  za mastercard nlb, obveznost bi poravnala takoj naslednji mesec torej
bi bila v zamudi en mesec, kakšne so sankcije?

hvala za odgovor

Anonimen -> RE: mastercard (7.4.2009 13:32:50)

IZVIRNO SPOROČILO: nika1

Zanima me če katere ve , kaj se zgodi če ne uspeš poravnati mesečno zapadlo
obveznost  za mastercard nlb, obveznost bi poravnala takoj naslednji mesec torej
bi bila v zamudi en mesec, kakšne so sankcije?

hvala za odgovor

velike obresti, če plačuješ sama če pa maš na trajniku ti pa tako in tako sami tržejo in imaš spet obresti nedovolene prekoračitve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

danijela in taja -> RE: mastercard (7.4.2009 13:42:00)

V kolikor imetnik kartice ne poravna obveznosti, ki izhajajo iz naslova kartice MasterCard sledi opominjevalni postopek: 1.opomin, 2. opomin in 3.opomin pred prisilno izterjavo, (odvisno od posamezne banke) plača obresti za nedovoljeno negativno stanje, blokira se uporaba kartice.
Skratka sankcije in sankcije hkrati pa se imetniku slabša boniteta.
odgovor direktno iz banke....človeka ki dela na karticah.....

potepinček -> RE: mastercard (7.4.2009 21:09:39)

Kartico ti zablokirajo in lahko tudi vzamejo. Sledijo pa seveda obresti...

Anonimen -> RE: mastercard (7.4.2009 21:11:05)

če pa maš na trajniku ti pa tako in tako sami tržejo

Ne vem ce; ce ni stanja, se racun s trajnika ne placa.

urška -> RE: mastercard (7.4.2009 21:31:54)

če imaš na trajnik boš dobila domov pošto, da na računu ni bilo dovolj sredstev in da moraš sama poravnat dolg. torej ti ne bojo avtomatsko trgali, ko boš mela dovolj denarja na računu. zadevo potem pač plačaš, ko boš imela denar. kartico ti bojo zablokirali in je ne boš mogla več uporabljat, plačala boš pa tisti znesek kot si ga dolžna in noebenih obresti. saj tako je blo pri meni.

Taula -> RE: mastercard (7.4.2009 21:55:00)

Kolegici so se ''usedli'' na TRR ko se je ponovno zaposlila. (vmes je bila brez dohodkov, je imela samo otroške) Dolžna je bila 500 evrov+ obresti so ji zaračunali. To je bilo lani poleti.

urška -> RE: mastercard (7.4.2009 22:52:42)

ampak kakor jaz razumem bo ona plačala en mesec kasneje. predvidevam, da tvoja prijateljica dlje časa ni poravnala dolga. in do takrat se ji ne bodo usedli na TRR. saj meni ne niso. lani poleti. 

Stran: [1]