Jagode (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

takotako -> Jagode (7.4.2009 13:08:17)

Danes je prišel prospekt domov-od Lidla in sem vidla notri jagode. Sam nič ne piše katera sorta je.

Rabim navreč nekaj sadik za korita. Sam ne bi rada da bi mi sam enkrat obrodile.

honey -> RE: Jagode (8.4.2009 7:29:35)

Tudi mene to zanima, sem jih gledala, ampak se na jagode popolnoma nič ne spoznam. Lansko leto sem jih 2x sadila v korito in obakrat sem jih zašuštrala - preveč sem jih gnojila in sem jih požgala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Letos bom morala biti bolj skromna z gnojilom.

Gina -> RE: Jagode (8.4.2009 20:27:18)

Saj lahko vprašaš, katera sorta je. Drugače pa se mi zdi,d a govorita ena o navadnih, druga o visečih jagodah, ali kako? Pa lidl meni ni zanesljiva firma. Zadnjič so imeli ene sadike v katalogu, na policah pa en podn, kar je sploh česa bilo, ...vse prazno v glavnem.

Sama grem raje v vrtnarijo, ap dam en euro za sadiko, ap je to to kar hočem da je. Načeloma pa jagode gnojiš spomladi in potem jeseni. Vmes pa jih jaz ne.

honey -> RE: Jagode (9.4.2009 14:40:59)

Ne, saj jih tudi jaz ne bom kupila v Lidlu, ampak ravno spomnila sem se, da jih bo treba kupit. Pa saj po moje da bodo vedeli v vrtnariji, če rečem, da bi rabila jagode za v korito, kajne?

Gina -> RE: Jagode (9.4.2009 20:42:36)

Ja, seveda bodo vedeli. Pa na koncu sezone jih ne vrzi proč, ker to dela več let. Drugo leto še boljše kot prvo.

Stran: [1]