BRCE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LONA13 -> BRCE (10.5.2005 10:48:01)

Spoštovane bodoče mamice :sloncek:

do sedaj sem vedno samo prebirala Vaše radosti in težave, sedaj pa tudi mene nekaj "muči#.
Sem v 31 tednu, in vsak dan bolj se mi zdi, da je moj tamali vedno bolj "len". Njegove brce niso tako močne kot so bile prejšnji teden.

Prosim Vas za malo vaših izkušenj!:duda::angel:

Hvala, Lona

Dari -> BRCE (10.5.2005 11:18:08)

No, še ena julijka :bravo:.
Tudi jaz sem v 31 tednu, ampak moj :duda: zaenkrat še pridno brca. Je pa res, da mu bo menda kmalu začelo zmanjkovati prostora, in zato ne more biti tako aktiven. Če ga redno čutiš, ni panike.

LP :metulj:

total -> BRCE (10.5.2005 11:20:43)

Tudi pri meni se je to dogajalo,en dan je bil ful živahen,drug dan spet manj itd.,zato ne skrbi,pač se mu ne da skoz brcat:)

Rozalija -> BRCE (10.5.2005 11:53:46)

Zmeraj manj prostora ima, pa ne more več tko brcat.

mishka -> BRCE (10.5.2005 11:56:32)

Prav nič zato...le cca. 10 brcik mora biti (tudi čisto nežnih) v 12 urah. Če pa te detece malo prestraši :( pa tako; košček čokolade pa malo počitka na boku, boš videla kaj so to silne brce :sloncek:. Čokolada je direktna energija za detece. Uživaj.

Mishka

Vrtnica1 -> BRCE (10.5.2005 12:09:01)

Lona, jaz sem v 30t in sem bila ravno včeraj na CTG (lažni preplah) , ker sem naše detece cel vikend zelo slabo čutila. A kot zanalašč je včeraj cel popoldan po CTG imel pravo žurko :hudicek:. Zdaj moram pa gibe šteti. Mi je moja G rekla, da se pač zaradi njegove velikosti način gibov spremeni, pa tudi ni vsak dan enako in tudi vsak otrok ni enak.Rekla je, da v kolikor kakšen dan ne bi sploh čutila premikov od 8-16 ure, moram naslednji dan takoj na CTG. Zdaj pa tako pozorno spremljam vsak gib.
Po mojem je to kar normalno, ampak pač pazljiva moraš biti.
Vse bo ok, lp, V:rozica:

Anonimen -> BRCE (10.5.2005 12:41:58)

Lona, pri meni je isto kot pri Vrtnici, samo, da sem jaz v 32T.
Če te karkoli skrbi, rajši pojdi k G na CTG, kakor pa da te je strah in ne veš pri čemu si!!

Držim pesti :rozica:

LONA13 -> BRCE (10.5.2005 13:00:42)

Hvala za vašo pomoč!:miska:

Se je začel mal premikat/čutim kot valovanje in špikanje na desni strani - vendar takrat ko migam.

Kako močne morajo biti brce, da jih šteješ kot brce!?

:duda:Lona:zmeden:

Vrtnica1 -> BRCE (10.5.2005 13:31:13)

Lona, al pravih brc niti ni toliko (vsaj pri meni), ampak ga bolj čutim kot nekakšno "kotljanje", pa pritisk na steno, pa kakšen trzljaj, tu in tam prileti še kakšna brca :)-
Lp, v. :rozica:

LONA13 -> BRCE (10.5.2005 13:43:21)

Sej, če smo že me bolj lene ne mormo od tamali pričakovat da bodo pa tako živahnih kot na fuzbal tekmi. če do jutr ne bo bolj bom šla k moji g..
Upam da ne bo treba in da ga samo malo vreme daje!
Jest mam rok 09.07., a je še kakšna kandidatka za isti datum?

lp, Lona

Stran: [1]