Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: trenutek resnice... 30.4.2009 12:56:57
|
|
|
|
Ajvy
|
A je babca dobila denar, al je tut ona odšla brez vsega??
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 12:59:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: trenutek resnice... 30.4.2009 13:02:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=51585&page=3 U te so pa mstne.
|
|
RE: trenutek resnice... 30.4.2009 13:03:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A je babca dobila denar, al je tut ona odšla brez vsega?? Babca je ostala brez denarja. , ma ne sej je pobrala 10.000e, kaj ni?
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2009 13:05:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: trenutek resnice... 30.4.2009 13:08:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ja,saj res. Odnehala je in pobrala denar. Sem zamešala, ker gledam še na PINKU uhaj, pa ti si multinacionalni človek.
|
|
RE: trenutek resnice... 30.4.2009 13:17:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy A je babca dobila denar, al je tut ona odšla brez vsega?? Babca je ostala brez denarja. , ma ne sej je pobrala 10.000e, kaj ni? superca..njej sem prvoščla..... zdej me sam še zanima, če bo obdržala službo, al jo bojo ven vrgli...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?