Anonimen -> Omahujem... (10.5.2005 9:33:44)
|
Jutro!8) Nasvet potrebujem, čeprav sama vem, kaj mi je storiti, ampak je to meni zelo zelo težko.:(( Preden sem rodila, mi je bilo vse kao jasno. Če je katera imela takšen problem z preživnino, je nisem razumela zakaj omahuje. No sedaj vem… No problem je sledeč…preživnina..ni redna, en teden pred in teden po datumu moram klicariti, prositi..itd…zakaj?:(:(:( To mi ni potrebno, saj je zelo eazy, grem na sodišče, dam poizvedbo na TTR in premičnine in nepremičnine, dva meseca in je vse urejeno. No medtem pa si lahko sposodim denar za osnovne življenjske potrebščine, pa ne omenjam položnice in najemnino za stanovanje. Sposoditi, to ne gre, ker ne vem kdaj dobim denar… Poizvedbo napraviti, nekako težko to naredim. Imam vse papirje doma, napisane, vse sem se pozanimala…pa vseeno ga še kličem, da bi nekako mimo tega napravila. Zakaj bi morala vsak mesec premišljevati, bo prišlo nakazilo ali ne bo…kaj sedaj? Najbolj pa me jezi to, da reče, sem nakazal, pa seveda ni…zakaj ne reče, ta teden še nimam, drug teden bo…pa bi mi bilo lažje, tako pa sem v negotovosti.:grrr::grrr::grrr: Ne želim mu škoditi, ker ga imam neizmerno rada, saj mi je dal tega lepega fižolčka, ki je moja sreča…pa vendar…odgovornosti nimam samo jaz, tudi on kajne…če ga že ne obiskuje in ne sodeluje v njegovem odraščanju itd..naj vsaj nakazuje preživnino zanj… Joj, kako težko je na sodišču to napraviti..odlašam in odlašam…zakaj je tako težko? Ne morem ga niti dobiti na telefon, da mu povem, da enostavno moram to narediti, ker ne želim, da ne ve nič o tem… Sem pa zelo zelo utrujena in naveličana tega čakanja, klicanja, itd… Prijateljica mi je rekla, dokler ga ne bom zasovražila(je pa na dobri poti, da se to zgodi, sam zaradi denarja), ne bom mogla trezno razmišljati…naj razmišljam v dobro otroka. Vem, da ima prav…pa spet…:zmeden2: Če grem na sodišče, me bo on zamrzil, s tem tudi najinega otročka…če ne grem, se bom vsak mesec morila s tem. Vem, odgovor je na dlani, pa spet…kaj če nima denarja sedaj, recimo da nakaže čez teden dni, jaz pa kr na sodišče…in sem že vsa mehka, ko pomislim na to možnost, da mu delam krivico itd… Prava goska sem, en trenutek sem trdna, drug pa…Še eno lovsko mi je prodal ta teden oz. prejšnji, da se mu zdi preveč denarja, da otrok ne porabi toliko. Za edinega sina ne bi dal, a za druge punce pa lahko zapravlja..opa…ko pa na to pomislim, pa me daje jeza, ta jeza kliče sodišče…kaj si želi za sina, da životariva ali da ima tisto kar potrebuje. Niti igračke mu še ni prinesel.:grrr: Tako, naj pošljem dokumente na sodišče ali ne? Naj ga še enkrat pokličem prej? Pre*leti denar in vse skupaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Premišljujem že o tem, da mu rečem, da se odpove otroku v celoti, pa nobenih problemov več. Ampak, po drugi strani pa…to pa ne. Je njegov sin in je prava kopija njega. Ne, to tudi ni rešitev…kaj je rešitev? Morala sem se izpovedati, ampak niti slučajno ne anonimno, ker če mu poročajo, naj mu to tudi sporočijo, da bom šla v skrajnost. No pa sem se odločila, da to naredim…sam prej ga bom še poklicala. Evo, spet omahujem.:ups::ups::ups: Prosim vas za podporo.:rozica: Poslati ali ne poslati...to je sedaj vprašanje:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|