zaprt nos (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

lucika -> zaprt nos (6.4.2009 12:45:41)

malo prej mi je totalno zabilo nos. doma na veliko zlorabljam operil, danes pa sem ga pozabila...sem v službi, ne morem dihat skozi nos ne spljoh, ušesa mi zapira, grooooozno je, pa še tri ure imam za oddelat.

evo, to je to; bolna in v službi že od torka. namesto, da bi se zavila v dekico, rinem v službo, kjer tudi po celem tednu ne morem funkcionirati brez pol lekarne. vem, noro. na koncu mi ne bo nihče ploskal...ampak še vedno pa vsi mislijo, da zarad enega običnega prehlada pa res ne moreš bit doma...

higuys -> RE: zaprt nos (6.4.2009 12:54:34)

VSI pa res ne mislimo tako, no vsaj mene nervirajo sodelavke, ki pridejo "samo z virozico" v službo za tri dni okužijo pol oddelka in potem zginejo na bolniško.

Če si bolan bodi doma , sploh z nagnusnim prehladom, ko vse curlja in kihaš vsake par minut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

mika -> RE: zaprt nos (6.4.2009 13:15:18)

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

VSI pa res ne mislimo tako, no vsaj mene nervirajo sodelavke, ki pridejo "samo z virozico" v službo za tri dni okužijo pol oddelka in potem zginejo na bolniško.

Če si bolan bodi doma , sploh z nagnusnim prehladom, ko vse curlja in kihaš vsake par minut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .

Se podpišem.

lucika -> RE: zaprt nos (6.4.2009 13:46:06)

sem rešila zadevo, kapljice za oči so mi odprle nos:)

nismo vsi v ju, z veseljem bi bila doma ko prvič kihnem, ampak ne gre. prvi dan ne veš "kako zelo boš bolan", vse naslednje dni te pa itak lekarna gor drži, pa zgubiš realno sliko.
se trudiš, pa na koncu še poslušaš, da takrat ko si doma, je to preveč.

mika -> RE: zaprt nos (6.4.2009 13:56:04)

Tud jaz nisem v JU, ampak gospodarstvu in takrat vzamem dopust.

TomTaylor -> RE: zaprt nos (6.4.2009 15:00:28)

Izven teme - tut jz fantam vse tiste, ki:
- ali hodijo v službo okužit vse ostale sodelavce
- pridejo s polno ritjo AB ali pa še to ne, na obisk k nam, ki imamo (pogosto bolne) otroke in pol za nameček ravno od teh ljudi slišiš, da so se nalezli od tvojega otroka
- v vlaku/avtobusu kašljajo, smrkajo, kihajo,... vsevprek. Po možnosti še z golo roko popravijo, kar z robcem niso obrisali...

Gospodarstvo ali javna uprava - nima veze - kdor je bolan, naj ostane doma in naj se pozdravi. Ne pa da hodi v službo, ker ploskal mu tako ali tako ne bo nihče, kaj šele rekel "hvala". Poleg tega mu nihče ne bo podelil nagrade ali celo odškodnine, ko bo imel na stara leta en kup posledic zaradi nezdravljenih viroz, angin, grip,..
Če pa zaradi bojazni izgube službe hodi v službo, naj se pa vsaj pretvarja, da je zdrav kot riba in ne, da se na račun bolezen+služba celo "hvali" v smislu: glej, tale je skoz bolan/a in doma, JAZ pa hodim kljub 47 stopinj vročine in s pljučnico v službo...(ok..sej pretiravam, ampak takih "pacientov" je kar nekaj)...

Avtorica - če imaš zabasan nos,  si kupi Fisherman's friends Original bonbone ali pa Halls- ta črne. Se ti bo takoj odprlo. Alpa skoči v lekarno po Operil. Pa jutri doma ostani in se pozdravi.

Stran: [1]