PikicaStonoga -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (29.4.2009 13:52:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga laknerš, sem klicala tisto gospo, bom šla drug teden pogledat, je rekla po praznikih ...ima pa ceno 300€ ... Joj sorry, sem res misnla da bo cenejši! Bom še mal prašala okrog, drugač bom pa jest pazla otroke na črno, saj sm itak brez službe. Ena moja kolegica pazi dva otroka že od njunega rojstva. Pazi ju pri njih doma. Tako bi jih jest tut. Če je katera zainteresirana, vsaj toliko časa da ne najdete vrtca. Lej sploh se ne sekiraj! Ker: sem mal računala in zdaj sploh ne vem, kaj narest ...polna cena vrtca v Medvodah je 501€, za Lukovico pa dans ni blo možno dobit nobenga, da bi mi povedal, morm poklicat po praznikih ...in če računam, da zaradi tistega pogodbenega dela l. 2007 padem v 7. razred (glede na plače bi bla pa v 6. razredu), plačam 70% cene vrtca, kar je 350€!!! Torej razmišljam, da je celo nesmiselno pisat pritožbo in županu (čeprav itak ne bi obrodilo sadov, ker če mest ni jih ni), ker bi me vrtec prišel dražje kot privat varstvo!!! Torej?
|
|
|
|