Dream -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (19.4.2009 18:46:22)
|
Janja 27 in valla. super sta tole napisali, ker sem ravno hoterla vprašpat, kako mate sedaj obroke, ko je že GH. Pri nas je v takole: ob 7.30 ali 8h podoj + flaška, okrog 13h podoj + zelenjava ali sadje, okrog 18h podoj + mlečna kaša, okrog 21h podoj + flaška. Moram pa povedat, da je predvčerajšnjim prvič poskusil rižev narastek z jabolki (ga je mami glih spekla in je z očmi požiral z mojega krožnika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Nisem nič kaj veliko stlačila, pa je vseeno lepo pojedel. Edino zadnje dni mi spet zelo slabo kaka - trdo in precej se napenja, pa bo verjetno zaradi krompirja. Danes imamo totalno povožen ritem in verjetno bo spet 5 obrokov. Trenutno mi spi na kovtru v dnevni sobi, ki ga imamo za igranje. Nekaj časa je bil na trebuščku, potem pa sem ga obrnila, ker mi je del obroka polil in je kr v sekundi zaspal. Vročina mu je padla, je pa nenormalno razdražljiv, takoj pade v jok, če kaj zaropota, takoj se vsake stvari ustraši, tko da res ne vem, kaj bo tole... Je pa zanimivo, da se praktično nič ne slini, tako da res ne vem, če bo to znak za zobek.
|
|
|
|