Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:39:16
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ni mi pa jasno zakaj nočete izdati kg????? A ni potem to še večja motivacija Ni lahko napisat da maš recimo 100kg. To eni SUHI sploh ne razumejo. Ja jaz se čist strinjam -jaz pa laknerš sva na isti valovni ...tot ud tist k ma sam 5 kil višla ne bo razumel ... se pridružim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:40:50
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Janja ti nimaš časa, da bi ti bilo dolgčas itak da meni NI nikoli dolgčas če pa mi je pa pridem k vam klofat neumnosti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:42:59
|
|
|
|
gogabojan
|
Janja ti si Super Woman. Rihtaš okoli bajte. Se ukvarjaš z obiski. Urejaš poste. Imaš koline. In to vse z enim invalidnim prstom .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:45:57
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ni mi pa jasno zakaj nočete izdati kg????? A ni potem to še večja motivacija Ni lahko napisat da maš recimo 100kg. To eni SUHI sploh ne razumejo. Ja jaz se čist strinjam -jaz pa laknerš sva na isti valovni ...tot ud tist k ma sam 5 kil višla ne bo razumel ... Kaj ste se pa zdaj name spravile ? A če bi imela 15kg ali pa več viška bi pa bilo ok.? Ne razumem ...saj jaz nisem sploh nič slabega mislila , samo zanimalo me je zakaj nočejo kakšne izdati svojih kg. in ste čisto ven padle...... Ne vprašam nobene več karkoli v zvezi s kilami ker vidim da je to fejst občutljiva tema
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:46:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Sam jaz bom šla na metodo monti. Je problem pri 90dnevni dieti, ker ješ samo 1x na tri dni beljakovine. One pa so sestavni del za kakovostno mleko. Čeprav jemo malo GH, je glavna jed še vedno moje mleko. In je bolj kakovostno in več če jem beljakovine. Odvisno kako si prej jedla ...jaz sem zadnja dva meseca zelo nezdravo in slaob jedla in sem mogla kr čez dan dodajat, zdej sme pa na ločevalni po dnevih zaenrkat, pa spet dodajam samo zvečer že nekaj dni , tako da ne vem no ... glavno je, da so redni in zdtravi obroki po moje oz. vsaj pri meni je tkao ...jaz npr tudi ko nisme bila na dieti NISEM vsak dan jedla beljakovin, ampak to sem jaz ... IZVIRNO SPOROČILO: iraira Janja kako ste danes preživeli...mislim Cvetna nedelja in to mi smo do konca ulili teraso sej vem, da ni lepo, da se dela na nedeljo, sploh pa na cvetno nedeljo in skot ko je mešalec laufal (kako uro) sem trepetala, kdja bo prišel kak sosed in zatežil, samo kaj pa naj če delavcem na fuš ne dobiš med tednom ... jaz sem se pa sončila in me je sončke ožgal, mam rdeča lička
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:46:52
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Janja ti si Super Woman. Rihtaš okoli bajte. Se ukvarjaš z obiski. Urejaš poste. Imaš koline. In to vse z enim invalidnim prstom . tale s prstom je pa originalna ooooooooo smeha
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:47:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ni mi pa jasno zakaj nočete izdati kg????? A ni potem to še večja motivacija Ni lahko napisat da maš recimo 100kg. To eni SUHI sploh ne razumejo. Ja jaz se čist strinjam -jaz pa laknerš sva na isti valovni ...tot ud tist k ma sam 5 kil višla ne bo razumel ... Kaj ste se pa zdaj name spravile ? A če bi imela 15kg ali pa več viška bi pa bilo ok.? Ne razumem ...saj jaz nisem sploh nič slabega mislila , samo zanimalo me je zakaj nočejo kakšne izdati svojih kg. in ste čisto ven padle...... Ne vprašam nobene več karkoli v zvezi s kilami ker vidim da je to fejst občutljiva tema ira nismos e nate spravle in nobena ni v padla, smao povedale smo svoje mnenje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:49:12
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Janja ti si Super Woman. Rihtaš okoli bajte. Se ukvarjaš z obiski. Urejaš poste. Imaš koline. In to vse z enim invalidnim prstom . prst je že odvit mal pazim da preveč ne dregnem da se spet kri ne ulije se mi pa dogaja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:50:41
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga mi smo do konca ulili teraso sej vem, da ni lepo, da se dela na nedeljo, sploh pa na cvetno nedeljo in skot ko je mešalec laufal (kako uro) sem trepetala, kdja bo prišel kak sosed in zatežil, samo kaj pa naj če delavcem na fuš ne dobiš med tednom ... jaz sem se pa sončila in me je sončke ožgal, mam rdeča lička Tukaj pri nas bi bila cela štala če bi kaj delali okrog hiše . Je bila procesija mimo hiše, ker so znamenja in peljejo do križa v gozdu, pri vsakem znamenju pa se ustavijo itd. itd. Jaz načeloma nimam nič proti, če ne gre drugače se pa v nedeljo naredi, četudi cvetno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:53:47
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Janja ti si Super Woman. Rihtaš okoli bajte. Se ukvarjaš z obiski. Urejaš poste. Imaš koline. In to vse z enim invalidnim prstom . prst je že odvit mal pazim da preveč ne dregnem da se spet kri ne ulije se mi pa dogaja u tole pa poznam ...sem se urezala in to fejst na poročni dan in valda smo prst povili in če sem samo kam malo butnila se je ulila kri - valda sem se butnila v kočijo tik pred obredom in smo vezali in nove flajštre gor dajali - HB je matičar zamujal pol ure...ta čas je pa meni nehala tečt kri ...samo če pogledaš slike, ko sem se podpisovala, se vidi povit prst, ker je blo na desni roki
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:55:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga mi smo do konca ulili teraso sej vem, da ni lepo, da se dela na nedeljo, sploh pa na cvetno nedeljo in skot ko je mešalec laufal (kako uro) sem trepetala, kdja bo prišel kak sosed in zatežil, samo kaj pa naj če delavcem na fuš ne dobiš med tednom ... jaz sem se pa sončila in me je sončke ožgal, mam rdeča lička Tukaj pri nas bi bila cela štala če bi kaj delali okrog hiše . Je bila procesija mimo hiše, ker so znamenja in peljejo do križa v gozdu, pri vsakem znamenju pa se ustavijo itd. itd. Jaz načeloma nimam nič proti, če ne gre drugače se pa v nedeljo naredi, četudi cvetno Ja, to jepa drugo, tukej je cerkec sicer blizu, smao je podružnica, ni blo kakega direndaja ...sicer pa itak ko smo delalai večino se sploh ni vedelo, da delamo, razen, ko smo mogli beton zamešat in 35 let star mešalec ni lih tih kot miška
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 22:57:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga mi smo do konca ulili teraso sej vem, da ni lepo, da se dela na nedeljo, sploh pa na cvetno nedeljo in skot ko je mešalec laufal (kako uro) sem trepetala, kdja bo prišel kak sosed in zatežil, samo kaj pa naj če delavcem na fuš ne dobiš med tednom ... jaz sem se pa sončila in me je sončke ožgal, mam rdeča lička Tukaj pri nas bi bila cela štala če bi kaj delali okrog hiše . Je bila procesija mimo hiše, ker so znamenja in peljejo do križa v gozdu, pri vsakem znamenju pa se ustavijo itd. itd. Jaz načeloma nimam nič proti, če ne gre drugače se pa v nedeljo naredi, četudi cvetno mi smo do zdaj v cdelem letu delalo mogoče 5 nedelj, ker res ni šlo drugače ...no in je sam 1x sosed eden zatežil, da naj nehamo :( in to čist našo prvo nedlejo,ko smo delali izkop za hiško in mu je šlo na jetra, ko je bager šel v rokverc in mu je piskalo non stop
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:00:01
|
|
|
|
iraira
|
Mi imamo itak samo ene sosede naprej od nas ( tri tete stare vse blizu 80 in čez ) pa mene ne moti če kdo kaj dela...hvalabogu pa če ne more drugače kot v nedeljo pa naj, mogoče bomo mi tudi kdaj rabili kaj ropotati na nedeljo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:01:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
timnala - hvala za nasvet glede učke ...sploh nisem pomislila na to, čeprav vem, da si že govorila o tem pred nekaj meseci ...smo 1x že imeli to, ko je bila stara kak mesec tam nekje ja ...bom vseeno poklicala P, pa vprašala, kaj misli ...drugače pa zgleda tako, kot bi imela zaspančka v tistem kotičku očke, obrišem in se spet naredi ... zdej pa počasi grem v mižule ...sej se mi niti še ne da, samo naša je ujela ritem in spet vszaja nekaj po sedmi ...jaz pa rabim dovolj spanja ...će tako sem pozna za sedmo uro zjutraj ... NOČKO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:02:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Mi imamo itak samo ene sosede naprej od nas ( tri tete stare vse blizu 80 in čez ) pa mene ne moti če kdo kaj dela...hvalabogu pa če ne more drugače kot v nedeljo pa naj, mogoče bomo mi tudi kdaj rabili kaj ropotati na nedeljo Ja samo nekateri pozabijo da njihova hiša ni iz neba padla a veš ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:13:19
|
|
|
|
gogabojan
|
kuku buuuuuuuu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:15:04
|
|
|
|
janja 27
|
kuku back sem na farmi in me neki non stop meče dol........... pa taka kmetica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:17:41
|
|
|
|
iraira
|
Jaz še počakam, da mi voda prevre za mojo malo princesko.....potem pa ležat počasi...zaspala ne vem če bom, ker nisem nič zaspana . Čudno pa take burne noči imam zadnje čase z našo . Sem bila prej ko sva celo noč spali bolj zmatrana in prej zaspana zvečer Evo še sama sebe več ne razumem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:18:17
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 kuku back sem na farmi in me neki non stop meče dol........... pa taka kmetica saj je mene tudi, pa sem pač danes vztrajala. zadnjič pa sem obupala, pa mi je vse zgnilo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:19:38
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 kuku back sem na farmi in me neki non stop meče dol........... pa taka kmetica Zadnje čase skoz nekaj dol meče....meni isto smo čisto not s to farmo...kmetice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:21:55
|
|
|
|
janja 27
|
ma smo res ene kmetice goga a bi klobaso????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:25:28
|
|
|
|
iraira
|
Nočko janja nočko gogabojan nočko .100noga pa še ena je.....nočko sanni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:28:34
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Nočko janja nočko gogabojan nočko .100noga pa še ena je.....nočko sanni nočko iraira
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:30:12
|
|
|
|
janja 27
|
evo grem tud jaz me moj kliče se grem stisnit da bom boljš spala lepo mirno noč in lep začetek novega tedna
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.4.2009 23:36:06
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ma smo res ene kmetice goga a bi klobaso???? JAJAJA. JAAAAAAAAAAAAAA. Nočko punce. Lepo pančkite.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
prevarabybyka_1987kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (
44%)
bi mu oprostila (
56%)
Število vseh glasov: 444Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!