irma78 -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (15.5.2009 23:30:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan TY TY punce. Še same ne veste kako hudo nam je bilo. Joj mislim da se je moji mami odvalil srce od kamna. Je rekla, da me je sam gledala, in razmišljala kao MOJ OTROK BO PRED MENOJ UMRL. Danes pa sem ji rekla, da jo bom preživela. Veste, moja mama vedno na najbolj črn scenarij gleda. Ker ji življenje ni bilo lepo postlano. Pa se je navadila udarce lifa sprejemat. Je pa rekla, da tega pa nebi mogla, če bi mi danes rekli pozitivno. Pa sem ji rekla, da me bo morala prenašati z mojimi muhami do konca njenega življenja. Je bila tako vesela. JOJ MAMI RADA TE IMAM. Zadnje čase, nisem bila najbolj happy. Počasi se bom že pobrala, in bom postala spet stara Gogab. sam mal se mi mora telo pobrati skupaj. Zdaj sam še s ščitnico moram opraviti. Bom pa šla tudi na alternativno medicino mal. Pa na hmmmm nevem kako bi rekli vi tu v sloveniji, to je bolj od juga kar se dela, se reče (niti ne vem, če bom prav napisala) morda pa Lovely ve, STRAVE (travme energijsko duševne - oz. sreča nesreča) SLJEVAT. Neke vrste vrača ali pa wu du varijanta. Greš tja, ti ona oz. on natoči neko vodo ali karkoli drugega da, da spereš vso negativno energijo in negativne stvari dol s tebe. In imaš potem zaščito pred to negativnostjo. Moj brat je šel (plaču je pa tudi zlo veliko), ampak učinek pa se defenitivno pozna. Doma se ne zapre v sobo, ampak na veliko klepeta z nami. Pove svoje misli, prej ne itd. Pa še z novo punco je fulll srečen. Tule pa tvojo mami čisto razumem. Mi je babi to že neštetokrat obrazložila, ker je morala pokopat že 2 hčeri eno pri 3 mesecih, drugo (mojo mami) pa pri 44 letih. Joj, jaz raje ne razmišljam o tem, kaj bi si jaz naredila, če bi se Niku kaj zgodilo. Ah, bom nehala s tem. Petkov večer je, pa Goga ima odlične novice, ne bom vam s tem morila.
|
|
|
|