afnica mala -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (6.5.2009 22:14:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz sem se pa odločla da od danes naprej spet zaštartamo malo na oštro...ker tole odkar je bil bolan je pa kr neki spet no. Valda malo se je razvadil, da sem ga pred spanjem ful ujčkala, čim je ponoči zajokcal k njemu prišla in zdej se dva dni mučim z njim ENO URO da gre spat, prej smo pa zaspali v 5-ih minutah. Sem bila že čist živčna zdaj in sem rekla...opa ne gremo se več tko. Ga ne mislim več v roke vzet, gugat s pojstlo in podobne zadeve, bo ležal v postelji, jaz mu bom pa prišla samo dudo dat, pobožat in it. Pa bo mogoče par dni tulil, pol bo pa dojel. Sploh tole pasenje kravic, prejle se mu je še prvič uspelo samemu usest, pol ga pa nazaj posedam, obračam na hrbet, on pa čez 10 sekund isto...pa dober no. Pol pa moj izjavi očitno ni zaspan, dejva ga kasneje spat...ja lih to bo, oči si je pa skoraj skopal ven ker si jih tako menca. Laknerš a je tebe tud kaj sonce opeklo...šit veš kakšen mam jaz vrat, živo rdeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Me je prej kolegica presenetila mi je zrihtala bioresonanco zastonj in to že naslednji teden. Tko da gremo gledat, kaj nas muči če nas sploh kaj. jolly- a greš mogoče v Kranj k Petri na bioresonanco?
|
|
|
|