Dream -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (8.4.2009 7:53:47)
|
Dobro jutro tudi z moje strani (Matic še pančka)! Včeraj popoldne ni nič spal in je bil zvečer tako sklofan, da je pojedel samo pol obroka in sem seveda pričakovala budnico že dosti prej kot ob 7h, pa mi sedaj še vedno spi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Dobro jutro tudi iz najine strani. Hana še spi. Smo pa imeli za razliko od drugih kar burno noč. Zaspala je ob 19.30 brez problema. Se zbudi ob 2h in jok tako kot bi jo neki zvijalo. Pa jo vzamem k sebi, pa tudi tam ni mogla zaspat. Tako sva se več kot eno uro igrali igrico Dudo vn in dudo not. Ob 3.30 sem ji dala za jest pol se je pa zgodilo. Atomska bomba v njeni plenički. Je tako streljalo in bobnelo.... Grem po stvari, da bi jo previla in ko pridem nazaj je bil drek po celi vreči. Pokakana je bila čez bodi in žabice. Še sreča da je bila v vreči da ni bilo vse po postelji. Sem vrgla lubija v zrak da sva jo šla kar stuširat saj je mela drekec še po laseh. Nato je sveže umita in preoblečena sladko zaspala in še vedno spi. Mislim, tole je pa res hudo! Si sploh ne moremo predstavljati, kolk naše malčke zvija, da ne morejo spat in se potem takole pokakajo, kajne? Me pa mislimo, da tečkajo kar nekaj brez veze... Jaz sem za primere, da se slučajno kaj takega zgodi, kupila podlogo, ki jo imam pod rjuho - na eni strani je bombažna, na drugi plastificirana. Škoda, da pride do jogija, čeprav ima pralno prevleko. Boga revica Hana, resnično!
|
|
|
|