Meceno
|
Jaz sem še živa :bravo: Tudi jaz punce danes začnem z materinsko šolo v MB , kako se bomo pa spoznale ? Pridem pa sama :((, ker ima moj ogromno dela v službi , sicer sama ga imam tudi, trgovine , pa šola oz kup izpitov ,... Moram malo nazaj pogledati , kaj ste napisala , oz kako je stanje , bobek 05 je zdrava :bravo::bravo:, PBJ , upam da bo jutri vse OK :rozica: , ker za tole prvič slišim . Punce ne preveč delat , zdaj moramo velik spat , pa velik počivat , ker potem bomo pa mogoče imele divje :duda: ki nam ne bodo dale miru 9nebesa Sama se počutim še kar , postajam pa nekako hitro utrujena , ponoči me vedno v mečah krč zagrabi , ker pa se divje ustanem imam potem še bolečino in trdi trebuh , sicer ne za dolgo . Ko se učim se moja beba nekako spravi brcat oz tišči na mojo sramno kost , kar včasih tudi zaboli, tako da imam :nosecka: težave pač . Sicer glede otrjevanja trebuščka ne vem kaj naj točno napišem , oz mi še vedno na momente otrdi , včasih je bolj hudo , drugič hit popusti . Se mi pa :duda: smili , ko pomislim kak neprijetno mora bit , ko se maternica skrči , potem pa nima prostora :( Kilogrami +9 , obseg trebuščka pa je 95cm . Upam da ste vse ostale zdrave in da je z Tinko vse OK :angel: Lp Meceno
|