Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
bel izcedek, menstruacije ni, test pa je neg.! 5.4.2009 20:15:46
Anonimen
danes se mi je pojavil gost bel izcedek - opazila na hlačkah! imela sem že vnetje in vem da to ni to ker takrat sem imela tudi bele pikice v urinu in peklo me je ko sem lulala sedaj tega ni!!
zanima me še če je lahko z mano kaj narobe (jajčniki ...) ker mi menstruacija zamuja in sem delala test ki je bil negativn! zamuja mi več kot en teden (prsi imam boleče, trebuh napihjen, BT 37,1), trudiva se okoli 1 leta z zanositvijo! starh me je da bi bilo kaj narobe!!
hvala za odgovore!! LP
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 7.4.2009 14:15:05 >
Tinncyka po mojem res počakaj do naslednjega tedna in če ne bo BT pa še zmerom povečana (da ti ne pade) naredi še enkrat test po mojem ti ni treba delat CB lahko tudi narediš FS in če še zmerom ne bo pozitivn pokliči G in ti bo on-a res najboljši nasvet povedal-a in upam da ti bo povedl-a dobro novico!!!
če je bilo že danes črtica na CB upam da bo drugi teden bolj močna in seveda prej kot po 10 minutah!! drim pesti da bo drugi teden + al !!!
pa seveda sporoči novico!!
Lep pozdrav! pikica01
< Sporočilo je popravil pikica01 -- 5.4.2009 21:17:19 >
ja saj doma še mam en FS in ga bom delala drugi teden če je še ne bo ... če pa ne pa kličem ginekologa in bom videla kaj mi bo povedal! upam da dobre novice!
bom sporočila kaj bo in drugače kaj bo povedal G!! LP